Ostatnio większość zakłada jeden wątek ze swoimi zdjęciami. Postanowiłem postąpić podobnie![]()
1. Niesamowita marchewka
Ostatnio większość zakłada jeden wątek ze swoimi zdjęciami. Postanowiłem postąpić podobnie![]()
1. Niesamowita marchewka
na miniaturze jak ręka...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
2. Kompozycja Świąteczna
Dobra ta marchewkaJedyne co mi sie w niej niepodoba, to lekkie niedoswietlenie gory marchewki. Ale tak to ok. Kompozycja swiateczna w sam raz nadaje sie na klartke swiateczna. Brakuje tylko napisu "Wesolych Swiat!"
![]()
Złe światło
Drugie zdecydowanie lepsze.
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Drugie lepsze, ale oba nienajlepiej oświetlone. Na drugiej focie kompozycję ułożyłeś ładnie, ale fotę trochę szpecą brzydkie cienie.
To prawda, ze oba zdjecia sa za ciemne. Na pierwszym te cienie tak mi nie przeszkadzaja, choc moglyby byc lagodniejsze, albo ich w ogole nie byc, ale na drugim cien za swieczka jest zly, psuje zdjecie. Trzeba bylo jeszcze uzyc drugiej lampki by zlikwidowac te cienie i byloby ok, bo sama kompozycja iscie swiateczna. Marchewka mi sie podoba, glownie dlatego, ze jest taka nietypowa. Kurcze, gdzie taka rosna... Ach ta modyfikacja genetyczna![]()
Wiadomo - Czarnobyl.Zamieszczone przez suchar
Fot.1 - chciałem zrobić trochę mroczny klimat, marchewka jest jak ręka
Fot.2 - macie rację, odrobinkę za ciemna
Kolejna fotka:
3. Minione Wybory