uuups....![]()
btw.
wiesz ze my nie lubimy animowanych avatarkow hihihi ale te kobitki u nas maja dobrze
/EDIT
o kurde co ja narobilem agapiet blagam zmien na tego porzedniego wypasionego (ooptymistycznego) avatarka
uuups....![]()
btw.
wiesz ze my nie lubimy animowanych avatarkow hihihi ale te kobitki u nas maja dobrze
/EDIT
o kurde co ja narobilem agapiet blagam zmien na tego porzedniego wypasionego (ooptymistycznego) avatarka
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie wiedziałam, serio![]()
Raaany Aga coś Ty z siebie zrobiła !!!Zamieszczone przez agapiet
taki avatar !!, aleś Ty przekorna !
Czy może lubisz Renie ?![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Agus,
postaraj sie o nieskazitelnie bialy kolnierzyk Reni, a do tego Renia powinna miec kite, i koniecznie zarzucona na lewa strone. Taka ja uwielbiam. Ty tez?
pozdrawiam,
excel
Aga, jeśli naprawdę tak wyglądasz to poproszę o Twój numer telefonu na priva.
Awatarek trochę powisi i zmienię bo zaczną do mnie pisać żony forumowiczów
Rafał, wyglądam jeszcze lepiej a z telefonami to wiesz... nie takie hop-siup.
Excel - kita jest, owszem ale na specjalne okazje.
Ale OT się zrobił, sorki (wszystko przez tą Ilonkę)
Dziękuje wszystkim za wskazówki![]()
Co kobieta to kobieta i używa tego swojego osobistego czaru![]()
jak na swoj wiek to masz duzi tego czaru - 27 Lut 1910Zamieszczone przez Ilona Biernacka
![]()
![]()
/EDIT
ja o wiek nie pytam tylko stwierdzam :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Kobiet o wiek i wagę się nie pyta![]()
W rzeczywistości mam mniej latek![]()