moje pierwsze zdjecie cyfrowe przedstawia pana w mediamarkt. jest zrobione canonem i jest czerwone i rozmazane. cos jak majazografika rafalaczarnego![]()
moje pierwsze zdjecie cyfrowe przedstawia pana w mediamarkt. jest zrobione canonem i jest czerwone i rozmazane. cos jak majazografika rafalaczarnego![]()
RE,Zamieszczone przez RadioErewan
Twoje trolowanie wcale nie jest wcale wredne, wnosisz cos nowego do dyskusji
, podejrzewam, ze nikt z nas nie zauważałby pewnego symbolu patologii meteoroligicznej, jakim jest zielona galazka jezyn w srodku zimy, gdyby nie Twoja uwaga.
Podpisuje sie oburacz pod propozycja. Przeciez caly czas chodzi nam o wzruszenia.Zamieszczone przez RadioErewan
Pozdrawiam,
excel
PS. Chyba po raz pierwszy na forum skorzystalem z ikonek ( absolutnie wbrew moim zasadom)
Ochoho, a ja jak pierwsze wstawiłem, to cała noc nie mogłem spać, dobranoc![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
kategorie to nie wiem, ale watek taki i heja.
opanuj sie excelPS. Chyba po raz pierwszy na forum skorzystalem z ikonek ( absolutnie wbrew moim zasadom)![]()
dka,Zamieszczone przez dka
tak, masz racje. Opanowanie! Ty wiesz, ze wole sie poslugiwac pieknym polskim jezykiem, jak wklejac smiejaca sie mordeczke wymyslona przez jakiegos nieznanego mi blizej typa. Rzucone stadu.
pozdrawiam,
excel
eno, nie az tak. mialem do jakies czasu problem do wszelkich tych zoltych buziek, ale mimo wszystko pomagaja przekazac ton tresci. 'w dobie szybkiego zycia' to wiele pomaga. nie mam pretensji do uzywania nawet oldschoolowych primitywyw tekstowych typu dwukropek, myslnik, i jaki znaczek modulujacytak, masz racje. Opanowanie! Ty wiesz, ze wole sie poslugiwac pieknym polskim jezykiem, jak wklejac smiejaca sie mordeczke wymyslona przez jakiegos nieznanego mi blizej typa. Rzucone stadu.ani tez terazniejszych obrazkowych buziek.
tu moje ulubione tooraz
wiec gdy czuje potrzebe to ich uzywam. zaraz nas skrzycza za OT ale my tu tylko rozmawiamy i czekamy na nastepne zdjecia ilony
![]()
Hmm, jak sobie przypomnę początki internetu (dla mnie dostępnegoZamieszczone przez excel
) w regulaminach było napisane o używaniu skrótów czyli : ) ; ) itp w celu ułatwienia zrozumienia tonu napisanego tekstu - nawet pisałem o tym w pracy dyplomowej
świadczyło to o kulturze użytkowników, było to niejako - świadectwem grzecznego zachowania.
Może teraz inaczej się do tego podchodzi![]()
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Hmmm... No tak właśnie chciałam tą gałązeczke pokazaćTylko jak widze nie bardzo mi się to udało
No cóż... Człowiek (a tym bardziej kobieta
) uczy się na własnych błędach... Podobało mi się to zdięcie bo było takie spokojne a zarazem nie wiadomo "w co oczy wsadzić"... Jednak jeżeli przymrużycie (chyba tak to się pisze) oczy do tego stopnia aż bedziecie widzieli wszystko za mgłą to zauważycie że na zdięciu pojawia się taki zielony kwiat z łodygą "zrobiony" z tej oto jeżynki...
Ps. Przepraszam na takie niezawodowe zwroty ale to dopiero początek początków mojej przygody z fotografią![]()
A gdzie tu masz zawodowcaZamieszczone przez Ilona Biernacka
grunt to się dobrze bawić podczas robienia zdjęć i szlifować swój warsztat a bedzie dobrze. Po kilku latach będzie bosko
Głowa do góry i wrzucaj kolejne, koledzy Ci napisali bardzo duzo dobrych rad.
było sobie życie
Czuje się troche jak odludek.... Jedna dziewczyna wśród tylu panów![]()