Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 67

Wątek: Moje foteczki....

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    moje pierwsze zdjecie cyfrowe przedstawia pana w mediamarkt. jest zrobione canonem i jest czerwone i rozmazane. cos jak majazografika rafalaczarnego

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Jak bym miał potrolować z wami, to zauważę, że zielona roślina w styczniu (sprawdzić czy nie choinka) wywołuje zainteresowanie/zwraca uwagę .
    RE,
    Twoje trolowanie wcale nie jest wcale wredne , wnosisz cos nowego do dyskusji , podejrzewam, ze nikt z nas nie zauważałby pewnego symbolu patologii meteoroligicznej, jakim jest zielona galazka jezyn w srodku zimy, gdyby nie Twoja uwaga.

Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    ps. Może założyć kategorię - moje pierwsze zdjęcie? Ciekawie może się oglądać taką galerię po latach. Wzruszająca może być zwłaszcza dla autorów?

Pozdrawiam
    Podpisuje sie oburacz pod propozycja. Przeciez caly czas chodzi nam o wzruszenia.

Pozdrawiam,
    excel

PS. Chyba po raz pierwszy na forum skorzystalem z ikonek ( absolutnie wbrew moim zasadom)

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Ochoho, a ja jak pierwsze wstawiłem, to cała noc nie mogłem spać, dobranoc
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    kategorie to nie wiem, ale watek taki i heja.

PS. Chyba po raz pierwszy na forum skorzystalem z ikonek ( absolutnie wbrew moim zasadom)
    opanuj sie excel

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez dka
    kategorie to nie wiem, ale watek taki i heja.

opanuj sie excel
    dka,

tak, masz racje. Opanowanie! Ty wiesz, ze wole sie poslugiwac pieknym polskim jezykiem, jak wklejac smiejaca sie mordeczke wymyslona przez jakiegos nieznanego mi blizej typa. Rzucone stadu.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    tak, masz racje. Opanowanie! Ty wiesz, ze wole sie poslugiwac pieknym polskim jezykiem, jak wklejac smiejaca sie mordeczke wymyslona przez jakiegos nieznanego mi blizej typa. Rzucone stadu.
    eno, nie az tak. mialem do jakies czasu problem do wszelkich tych zoltych buziek, ale mimo wszystko pomagaja przekazac ton tresci. 'w dobie szybkiego zycia' to wiele pomaga. nie mam pretensji do uzywania nawet oldschoolowych primitywyw tekstowych typu dwukropek, myslnik, i jaki znaczek modulujacy ani tez terazniejszych obrazkowych buziek.

tu moje ulubione to oraz wiec gdy czuje potrzebe to ich uzywam. zaraz nas skrzycza za OT ale my tu tylko rozmawiamy i czekamy na nastepne zdjecia ilony

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel

pozdrawiam,
    excel
    Hmm, jak sobie przypomnę początki internetu (dla mnie dostępnego ) w regulaminach było napisane o używaniu skrótów czyli : ) ; ) itp w celu ułatwienia zrozumienia tonu napisanego tekstu - nawet pisałem o tym w pracy dyplomowej świadczyło to o kulturze użytkowników, było to niejako - świadectwem grzecznego zachowania.
    Może teraz inaczej się do tego podchodzi
    Pozdrawiam
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Ilona Biernacka
    Gość
    Hmmm... No tak właśnie chciałam tą gałązeczke pokazać Tylko jak widze nie bardzo mi się to udało No cóż... Człowiek (a tym bardziej kobieta ) uczy się na własnych błędach... Podobało mi się to zdięcie bo było takie spokojne a zarazem nie wiadomo "w co oczy wsadzić"... Jednak jeżeli przymrużycie (chyba tak to się pisze) oczy do tego stopnia aż bedziecie widzieli wszystko za mgłą to zauważycie że na zdięciu pojawia się taki zielony kwiat z łodygą "zrobiony" z tej oto jeżynki...

Ps. Przepraszam na takie niezawodowe zwroty ale to dopiero początek początków mojej przygody z fotografią

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Ilona Biernacka
    Ps. Przepraszam na takie niezawodowe zwroty ale to dopiero początek początków mojej przygody z fotografią
    A gdzie tu masz zawodowca grunt to się dobrze bawić podczas robienia zdjęć i szlifować swój warsztat a bedzie dobrze. Po kilku latach będzie bosko Głowa do góry i wrzucaj kolejne, koledzy Ci napisali bardzo duzo dobrych rad.
    było sobie życie

Ilona Biernacka
    Gość
    Czuje się troche jak odludek.... Jedna dziewczyna wśród tylu panów