Magus:
ja też stoję wolę wizjerek, ale jakość fotek z E-330 ma swoją moc.
Magus:
ja też stoję wolę wizjerek, ale jakość fotek z E-330 ma swoją moc.
Wolałbym wizjer z E-1 i brak LV niż najlepszy LV i wizjer jak w E-330.
Generalnie to makieta E-next wygląda na wyposażoną w spory pryzmat, więc może być i "dużo" i jasno - oby.
Zamieszczone przez luc4s
Ale jak bo ja nie wiem, wiem tylko ze w trybac Av, S, mozna zamienic ktora rolka zmienia wartosc przyslony i korekcji oraz analogicznie migawki i tez korekcji, ale jak zamienic je kolejnoscia w trybie M to nie wiem
tu się zgodzę w 100%Zamieszczone przez Magus
I generalnie nie napalam się. Jak nie Olek to PanSłonik coś w końcu popełni dobrego w 4/3...tzn ulepszonego E-1. wtedy go kupię. Na razie szkła,szkła,szkła....choć cena i mozliwości 330tki kuszą bardzo.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Mi E330 nie zawiesil sie jeszcze ani razu, a mam go od konca czerwca tego roku. LCD w E330 nie wylacza sie po przylozeniu oka do wizjera, ale prawde mowiac, przez dlugi czas tego nie zauwazalem. W ogole mnie nie razil, nie zwracalem na to uwagi. Chyba jestem inny...Czasem, gdy mam okok troche za daleko od wizjera, to razi, ale po przylozeniu mnie nie razi w ogole. Z rzeczy ktore mi sie w E330 bardzo podobaja jest jeszcze przycisk-wybierak okragly, ktorym mozna szybciutko przestawic AF, metering, WB i ISO. Bardzo wygodne. Niedawno bylem w MM i wzialem do reki K100D. Myslalem, ze umre. Nic nie moglem znalezc. Tam wszystko jest chyba w menu! Nie bawilem sie nim dlugo, ale w porownaniu z ergonomia E330 wrazenie bylo piorunujace.
Jeszcze raz podkreslam, ze ja wcale nie narzekam na ten aparat. Jestem bardzo z niego zadowolony! Uwazam, ze warto bylo wydac te 3700zl, a tyle wtedy wydalem na E330 i 14-45. A teraz kiedy tak stanial... Kupilbym dwa
Pzdr
Ja bym kupił gdyby cena była od początku taka, już spokojnie wierzę , że podoba Ci się E-330Zamieszczone przez suchar
![]()
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Jest funkcja w menu zmieniająca działanie kółka. Możesz wybrać co zmienia przekręcenie kółka (czy czas czy przysłonę). Są dwa ustawienia dla trybu P (fleksja programu) i M.Zamieszczone przez tymin3
Ja mam przestawione w stosunku do ustawień domyślnych by w studio przypadkiem nie przestawiać sobie czasu.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
gdzie bo naprawde nie widze, obaj mowimy o E1?Zamieszczone przez RadioErewan
A robiles zdjęcia po zmroku?Zamieszczone przez suchar
nie jest to przyjemnie, ale mozna ustawic, ze na lcd nie pojawia sie nic [do wyboru jest LV, informacje podstawowe, informacje szczegolowe i czarny ekran].
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Jak dołożą "Bright Capture" to będzie widaćZamieszczone przez dog_master
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/