Ok, w takim razie sprostowanie: nie znam zadnej innej (oprocz E300 i E330) lustrzanki z wymienna optyka, ktora by mogla jednoczesnie blyskac dwiema lampami (zewnetrzna i wbudowana) ;P
Ok, w takim razie sprostowanie: nie znam zadnej innej (oprocz E300 i E330) lustrzanki z wymienna optyka, ktora by mogla jednoczesnie blyskac dwiema lampami (zewnetrzna i wbudowana) ;P
hehe, tak żartobliwie pisałem. A są takie nawet dwie: Panas i LeicaZamieszczone przez suchar
![]()
![]()
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Zamieszczone przez Yx
Masz racje, sa. To jednak ciut inny pulap cenowy... (6400zl i 10000zl)... A poza tym to wlasciwie jedna lustrzanka
Pzdr
No co Wy - L1 można kupić za 5,4k i to ze szkłemZamieszczone przez suchar
![]()
siwyjohn:
przez 2 tygodnie miałem na chacie FL-36 i FL-50 i dokładnie je sobie porównałem. FL-36 jest na dole inaczej wyprofilowana, jakby specjalnie z myślą o podpięciu do E-300/330.
FL-50 ma tam inne kształty więc w tym przypadku raczej się nie uda. podpiąłem raz do E-300 kumpla, ale nawet nie pomyślałem o rozłożeniu lampy wbudowanej (sam nie mam wbudowanej więc zapomniałem że coś takiego jest w dużych aparatach...).
W E-300 nie otwiera się wbudowana lampa tak żeby mogła błyskać jak jest założona Fl-50.
Sprawdziłem.
E-3, E-510
Kordek:
dzięki za potwierdzenie teorii, mały bonusik dla Ciebie...
Nie ma za co.
Sam miałem dylemat czy kupić FL-36 i błyskać na dwie lampki, czy FL-50. Wybrałem FL-50.
E-3, E-510
Mam nadzieje, ze w trybie LV obraz nie jest tak rozmyty, bo wowczas mijaloby sie to z sensem?Zamieszczone przez dog_master
Chyba zawsze jest lekkie rozmycie, ale nie takie jak w E-1Zamieszczone przez zigger
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"