w tym wypadku, dałeś jedną lampę na białe płutno za modelką czy softbox za nią?
w tym wypadku, dałeś jedną lampę na białe płutno za modelką czy softbox za nią?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
lampa na szarą sciane na najwiekszej mocy, po rogach maznelem bialym pedzelkiem w PS bo lekko szare bylyZamieszczone przez luc4s
zdjęcie 26 jest wyjatkowo przyjemne w odbiorze,urocza modelka i jej urok podkreślony przez zastosowane tło.
Zdjęcia wycięte na prośbę autora - Rafał Czarny[/quote]
bardzo fajne fotki!
ja mam pytanie - backstage - fotka nr27 -> ta jasnosc/przepalenie za taboretem to swiatlo punktowe czy w PSie wymazane (rozjasnione)
28 - oczywiscie ta ciemna obwodka to PS'ik?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
wiec 27 to wynik zarowki byslkowej ktorej nie mialem jak zamocowac i lezala na podlodze, miala oswietlac tlo.. a przypadkiem wyszlo (mi sie tak kojazy) jakby mocne swiatlo wpadalo przez uchylone drzwi.Zamieszczone przez Jeronimo
w 28 sciemnienie wyszlo naturalnie chodz bardzo slabe wiwec je przyciemnilem dodatkowo w PS aby bylo duzo mocniejsze
Zdjęcia wycięte na prośbę autora - Rafał Czarny[/quote]
instumentalnie......
30.
31.
32.
![]()
fajne foty. 29 bardzo zmysłowe. instrumentalne bardzo ciekawe, najbardziej podoba mi sie ostatnie. genialny kontrast pomiędzy modelką, jej ubiorem, tłem a instrumentem, naprawde super wyszło.
wszystkie fotki mi sie bardzo podobaja...
jednak pierwsze o czym pomyslalem ze fotki ze skrzypcami sa dobrze oswietlone (pewnie dlatego ze ostatnio sie z tym tematem meczylem i korpus skrzypiec dzialal jak lustro).
pozdrawiam
P.S.
wrzucaj do galerii z checia wysoko ocenie![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać