z ostatnich trzech to B&W-najnaturalniej i najmniej "sztuczny"-moze modelka sie uspokoila i przestala smiacalbo po prostu rozluznila sie.
z ostatnich trzech to B&W-najnaturalniej i najmniej "sztuczny"-moze modelka sie uspokoila i przestala smiacalbo po prostu rozluznila sie.
Nowa seria bardzo mi sie podoba![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
tymin:
rządzisz, Pani też... czekamy na kolejne mordercze kadry...
10.
tym razem mialem chec na cos mniej romantycznego a bardziej komercyjnego...
ps. pani 7.8.9 to siostra pani numer 10![]()
Tymin3,
obejrzalem uwaznie wszystkie Twoje fotki z ostatniej serii i jest jedna fotka wybijajaca sie absolutnie na czolo, a mianowicie fotka nr 9. Twoja modelka jest tak naturalna, naturalnie mila, naturalnie skromna, dziewczeca, kokieteryjna, skryta, otwarta na widza, itd. Ona ma w sobie wszystko, co przyciaga oko, co podoba sie na fotce i na codzien. Z nia chce sie byc, rozmawiac, podziwiac, wysluchac i....marzyc.
Ciekaw jestem fotki w barwach.
Pozostale nie sa zle, tyle, ze ona jest na nich na sile powabna. A to, jak wiadomo - odbiera caly urok.
Tymin3, to tylko moja opinia, ale postaraj sie o jej usmiech, moze go byc mniej, jak na 9, niech bedzie powloczysty, sensualny, marzacy, drazniacy widza, ale niech bedzie naturalny.
pozdrawiam,
excel
Jak dobry starosta...
Myliłem się.
Dziewięć.
Pozdrawiam. Dariusz Żak
1 - bardzo dobra
7 - ładna, plastyczna. miłe ciepłe światło i ciekawe tło
co do całości: ładne dziewczyny
"hans und helmut trinken vermut"
z ciekawosci zapytam o ostatnia fotke-"robiles" twarz? wedlug mnie wyglada troszke nienaturalnie, ale to tylko moje "wydaje"![]()
zrobilem retusz ceryZamieszczone przez k@czy
teraz E1 w akcji czyli slub
11.
![]()
12.
13.
![]()