oj bolało..... no ale macie chłopaki Miodzie na oslode
50.
![]()
oj bolało..... no ale macie chłopaki Miodzie na oslode
50.
![]()
Tymin,
Nie nadążam z komentarzami.
Fotki plakatowe mi sie podobają, choć gdybym wszedł w skóre discopolowca, to są zbyt mało dynamiczne, ostre, sugestywne, mało populistyczne, a wprost przeciwnie - są zbyt ambitne artystycznie, to swiatełko na twarzach i postaciach mało kto zauważy.
Ostatni portrecik przedstawiający cukierkowa panienkę wcale nie jest cukierkowy, uroda (przede wszystkim) oraz tzw. z amerykańska seksowność są ostro, ale przy tym bardzo, ale to bardzo elegancko podane. Wielkie uznanie autorowi dla jego oka fotograficznego i umiejętności ustawienia modela w kadrze. Ten portret mówi.
Jeszcze dodam, że można się poprzyczepiac, np do potrzeby lekkiej obróbki ucha, ale niedostatki mają w wiekszości charakter czysto techniczny.
Pzdr, TJ
Piecdziesiateczka jest fajna. Świerza. Podoba mi sie. Niesztampowa. +
...był Olek jest A6000
Super portrecik ostatni !
Jednak chłopaki z disko polo jakoś tacy sztuczni (pewnie tak miało być) i tak jak przedmówcy napisali strasznie się w oczy rzucają ich ciuchy firmowe.
pozdrawiam i wiecej Kobjet proszę.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Zamieszczone przez tymin3
TRochę nie zaglądałem, a tu proszę.
Wyjawienie sekretów.
BARDZO CI DZIĘKUJĘ
pozwoli mi to ubogacić portrety moich dziewczyn.
Za to kocham Olkowych ludzi.
Wyjaśnią, podzielą sie doświadzczeniem, jak cywilizowanym świecie i tym sposobem cała społeczność się upgradeuje.
POzdrawiam i dziekuję za otworzenie mi oka
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Kumpel powiedzial krocej" pierd***iesz rozowy szklaczek i baloniki i bedzie cacy, bo teraz zbyt ladne to jest jak na disco polo"![]()
![]()
![]()
![]()
Witam
Chłopaki mogą byc dumni z takich reklamówek - moim zdaniem pełny profesjonalizm, a dziewucha - tu już nie trzeba komentować, jej duma postawiona jest b. wysoko i do przodu!
Jak zwykle świetne zdjęcia!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
O Jerzu pikna i tyle.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Sylwia
51.
![]()
52.
![]()
53.
![]()
54.
![]()
widzę że podpis Ci się rozrasta![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5