fju fju.. brawo! nie wiem czy slup w tle przeszkadza.. mysle, ze pokazuje dzikie pnacza w cywilizowanym swiecie.. bardzo mi sie podoba!
fju fju.. brawo! nie wiem czy slup w tle przeszkadza.. mysle, ze pokazuje dzikie pnacza w cywilizowanym swiecie.. bardzo mi sie podoba!
Naprawde fajne fotografie i temat bardzo ciekawy.
czesc.Ch.
Eddie narazie rządzi![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
ja mam jeszcze jeden:
Skoro taki klimat..
to dołożę
/*...................*/
/* ...........................*/
zibi cos jest nie tak z kompresja w Twoich obrazkach, popracuj nad tym bo jest tragedia
Znalazłem jeszcze jeden za to większy
PS
Nie wiem co jest z kompresją, ale na PW, albo GG możesz mi pomóc, jak będziesz chciał, oczywiście![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Co do zdjęć to były to jedne z pierwszych które zrobiłem po kupnie aparatu więc proszę o wyrozumiałośćZamieszczone przez dka
![]()
Zdjęcie było robione z góry Chełmiec w Wałbrzychu i częściowo "widać" na nim Szczawno Zdrój oraz mniejsze dzielnice Wałbrzycha![]()
PS - Przepraszam ze odpisuje dopiero teraz ale przez pare dni nie miałem dostępu do internetu
Pozdrawiam
W zasadzie dorzucić mogę jeszcze jeden.
Zdjęcie to mogłoby nosić tytuł "Odbiło mi się"
A tak w ogóle, fajnie, że się Wam moje "krzyśki" podobają![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia