muszę się pokusić o coś większego od A4....ciekawy jestem jak wyjdzie z mojego E-1?Zamieszczone przez celebrity plus
z ciekawości zapytam, gdzie robiłeś odbitki i czy używałes czegoś do interpolacji, czy po prostu skadrowałeś w PS czy czym innym?
muszę się pokusić o coś większego od A4....ciekawy jestem jak wyjdzie z mojego E-1?Zamieszczone przez celebrity plus
z ciekawości zapytam, gdzie robiłeś odbitki i czy używałes czegoś do interpolacji, czy po prostu skadrowałeś w PS czy czym innym?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
lessie:
45x30 albo 40x30 spokojnie możesz walić. dobrze jest przejechać jednym z programików, które powiększają raster przy użyciu krzywych - dostajesz wtedy ładne krawędzie bez granulek (rzutuje przy oglądaniu z bliska).
polecam www.lab-net.pl - odbitka 45x30 stoi tu za 6 pln...
ładna cena, jak z jakością? skuszę się chyba na próbę
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
lessie:
zawsze biorę macik i jeszcze nie miałem powodów do narzekania, niezależnie od formatu. strona wygląda cieniutko, program do wysyłania też, ale wszystko działa a jakość odbitek jest wysoka.
Jak zapewniasz to musimy skorzystać i wypróbować.Zamieszczone przez KaarooL
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Yx:
wiesz, ja tam łażę z kapcia, od paru lat. mają dobrą maszyne, która zajmuje tyle miejsca co mały samochód... ani razu nie narzekałem na kolorki.
poważnie masz to co w podpisie? jeśli tak, to jest szansa na jakiegoś CR2 w ISO1600? w celach poznawczych...
fotoplakat.pl bez obróbki, kadrowane do 3:2Zamieszczone przez lessie
![]()
ISO 1600 mogę dać z Olka E-330 i 1D MkII. Tak dla porównania.Zamieszczone przez KaarooL
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Yx:
z racji wielkości matrycy nie ma chyba co porównywać - Mark ma dwukrotnie większą powierzchnię do dyspozycji przy podobnej rozdziałce...
Gdybys mogl wymienic jakis przykladowy programik (poza Photoshop'em) ktorym to mozna by bylo zrobic. Najlepiej gdyby byl darmowy...Zamieszczone przez KaarooL
Jesli znasz ich kilka to moze zamiesc wg skali gradacji od najlepszego do najgorszego.
...był Olek jest A6000