A może to som rogi?Zamieszczone przez RadioErewan
A może to som rogi?Zamieszczone przez RadioErewan
dzieki, dzieki. kolejne zdjecie do zebrania opinii
-------------------------------------------------
013 "Jak sie nie ma co sie lubi" - (kliknij w obrazek)
wszystkie dka to fajne chlopaki..
jak się taką czarną czerń uzyskuje? mi nigdy taka nie wychodzi :/
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
lucas: ja manipuluje poziomami w programie graficznym. daze do zwiekszenia kontrastu
aaa.. jakanie sie. nie bralem takich zaklocen pod uwage. to wszystko wyjasnia. wiec rzeczywiscie bylo by ciekawie.. heh.. a za wsparcie dziekuje, zapamietam sobie. wszystko zapamietam. wroce i zemszcze sie![]()
dobra, zmiana bociana. dzieki za informacje na temat, ktorych potrzebowalem.
015 "Ide se patrze se" - (kliknij w obrazek)
a tu ktos mnie kameruje..
15 mistrzowskaBardzo mi sie podoba
Idealnie zlapana ta babcia. No i "kameruje", moje ulubione slowo... Jakbyscie kiedys urzadzali te walke to dajcie znac. Chetnie popatrze, ktory brzy... ladniejszy i kto wygra
Pzdr
Ostatnio w jednej z podkrakowskich wioch stoję za tachimetrem (jak ktoś nie wie co to, takie urządzenie z luneta na statywie, co uzywają geodeci), a idzie jakiś gostek i woła do drugiego : "Telewizja przyjechała i kamerują!"Zamieszczone przez dka
Tak to już jest, w Krakowie mnie nic nie dziwi, ale na wiochach to geodeci wzbudzaja spora sensację, pewnie jak bym pojechał jeszcze z aparatem tu już pół wiochy by zleciało
Na fotce znów mi sie B/W podoba, mi tak nigdy nie chce wyjść, musze poćwiczyć .
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Post ten zostal lekko przeczyszczony z OTow.
Na forum Ocena zdjęć jest luzniejsza atmosfera i moderatorzy staraja sie tutaj nie ingerowac w radosna tworczosc autorow - stad tez ten "ciekawy" tytul. Nie mniej jednak to nie oznacza ze mozna pisac tutaj co popadnie, obrazac innych uzytkownikow czy robic sobie jakies czaty itp.
(Przypominam o forum HydePark)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
dzieki wszystkim, ktorzy udzielaja sie w moim watku i maja cos do powiedzenia o moich zdjeciach.
nikt nie mowil, ze bedzie latwo![]()
![]()
mam kolejne zdjecie do oceny
016 "Wez se potrzymaj" - (kliknij w obrazek)
przypadkiem znaleziona opalona stronnica
tytul dobrymodelka pasuje mi na gothickowe klimaty.... czekam na nastepne fotki
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać