Uwielbiam takie uliczne pstryki. Przy odrobinie wyobraźni można dorabiać fajne historie.
Uwielbiam takie uliczne pstryki. Przy odrobinie wyobraźni można dorabiać fajne historie.
Ja mam pytanie, czy na taka fotkę trzeba mieć zgodę tych pań? Przypuszczam że nigdy nie zobaczą tego zdjęcia ale gdyby tam były jakieś młodsze osoby, z dostępem do sieci. Czy mogłyby żądać usunięcia takiego zdjęcia?
Podobno 3 osoby to juz tlum i nie trzeba zgody... Tu sa dwie, wiec zapewne mozna by sie czepiac, ale raczej nikt o zdrowych zmyslach tego robic nie bedzie. Tak mysle.Zamieszczone przez GieKa
No i muszą być rozpoznawalne, żeby żądać satysfakcji np. w sądzie. Tu mam wątpliwości, czy panie są rozpoznawalne. Z dość daleka złapane, babcie jak babcie...
jak przyjdzie co do czego to sie wklei trzeciego zawodnika w tlo![]()
a serio jesli ktos ma jakis klopotek, ze jego buzie gdzies pokazuje moze do mnie uderzyc na mejla, gadugadu, dzwoniac na komorre i bez jekniecia usune.
fajne interpretacje podsuwacie![]()
na nic tak nie czekam jak na wasze komentarze co do ponizszego zdjecia
-------------------------------------------------
021 "Dawno to ***** rzuciłem" - (kliknij w obrazek)
Olympus E-1, 14-54, blabla
przy okazji https://forum.olympusclub.pl/topics2...hlight=palenie
Kozacka mina, kosmiczny strój. Podoba mi się mocno. Pecik świetnie akcentuje całość.
"hans und helmut trinken vermut"
nie... supełnie do mnie nie trafia...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wczoraj zlapalem w aparat swojego kuzyna. park, laweczka, popoludnie
022 "Jacek, the brat" - (kliknij w obrazek)
Olympus E-1, 14-54, blabla
Bardzo pięknie obrobiona fota. Ujęcie sympatyczne.