Hm... nie rozumiem Excelku, jesteś NAGI?Zamieszczone przez excel
Zaintrygowałeś mnie...
![]()
Hm... nie rozumiem Excelku, jesteś NAGI?Zamieszczone przez excel
Zaintrygowałeś mnie...
![]()
Uwazniej czytac, kolezanko. A swoja droga, czasami bywam nagi.Zamieszczone przez agapiet
pozdrawiam,
excel
excel, czyli nie jestes gola babeczka? a to ci nowina - slyszeliscie?? tylko bie pisz, ze nie o to chodzilo, bo juz nie wiem.
ponizej pare zdjec ajena diferent stajli - koncert habakuk w radomsku. zespol z czestochowy. glownie muzyka reggae.
napiszcie co myslicie. aha - iso 800, no flash, koko dzambo i do przodu..
-------------------------------------------------
032 "Habakuk" - (kliknij w obrazek)
Olympus E-1, 14-54, blabla
033 "HabakukII" - (kliknij w obrazek)
034 "HabakukIII" - (kliknij w obrazek)
035 "HabakukIV" - (kliknij w obrazek)
036 "HabakukVI" - (kliknij w obrazek)
Jak dla mnie 34 najfajniejsza - super. Reszta takze ok. Pisze ok poniewaz sam kiedys sie wybralem na koncert do ciemnej piwnicy w Krakowie i wiem jak cholernie trudno kadrowac, walczyc z czasem i tlumem by wyszlo nieporuszone. Ty widze miales nienajgorzej bo w miare blisko sceny byles a czasami i na
Pzdr.
PS. chcialem Ci jeszcze powiedziec przy okazji ze swietna masz nazwe strony, robifoty zostaje w pamieci. Swietny marketing.
dzieki za zainteresowanie. ja to wszedzie wlaze gdzie sie da. pan z sekjuriti jednak odmowil wziasc mnie na barasa![]()
u nas w domu kultury gdzie odbywaja sie koncerty sa krzesla!! normalne fotele "gibane" - jak w kinie. montuje sie w trzecim rzedzie i raczej nikt mnie nie szturcha.
czyli spokojnie zasiadasz, rozpinasz statyw, lemoniada a aparat "robifoty"![]()
peniek242 - jassssne.
jadziem panie zielonka, poszla w zastaw jesionka. nastene zdjecie do oceny - dla kogo wulgarne, niech wiecej nie patrzy.
037 "kotecek" - (kliknij w obrazek)
Ło matko, hardcore. Zdjecie wyglada jak wyglada, przedstawia co przedstawia, ale oko to ty masz, oj masz... Czy ty chodzisz zawsze i wszedzie z aparatem? Bo juz nie pierwszy raz widze swietne streepthoto w Twoim wykonaniu.
suchar - prawie sie zarumienilem. nauczony doswiadczeniem, ze sytuacja na ciekawa fotke moze zdarzyc sie kiedy aparat zostawilismy w domu. w dniu kiedy kotecek zaczal sobie robic mialem aparat na szyi. nie zaluje.
Po prostu pisze to, co mysleW pewien sposob marze, by moc tak nosic aparat na szyi caly czas, ale niestety Warszawa nie jest najlepszym miejscem na tego typu akcje. Predzej czy pozniej pewnie dostalbym po glowie...