Postanowilem sladem innych zalozyc jeden watek ze swoimi zdjeciami do oceny...
1.
![]()
Postanowilem sladem innych zalozyc jeden watek ze swoimi zdjeciami do oceny...
1.
![]()
Wybacz ale w moim odczuciu nic specjalnego, nie jest zle ale tez nie powola. Czekam na nastepne zdjecia.
Pzdr
Chyba że napiszesz, że pstryknąłeś to po tym, jak zawisłeś swoją motolotnią na drzewie...
No wiesz... jakaś ciekawa historyjka...![]()
2. Grzesz(cz)ne miasto...
Fotka zdzis. Tez nic specjalnego (to do Kuby), bo pogoda jakas nie taka byla. Mzylo, padalo, wialo. A fotka, to typowy sponton, bo oczko pojawilo sie na 3-4 sek.
Aga, sorry, ale tutaj tez krwi nie bedzie.![]()
Super fota. To sie nazywa miec farta i byc w okreslonym miejscu i o okreslonej porze. BRAVO !!!
...był Olek jest A6000
Dobry fotograf potrafi znaleźć się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porzem i to ci się udało. Samo zjawisko nie tak rzadko spotykane, ale liczy sie jeszcze miejsce jego padania. Brawa![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Podoba mi sie. To boska sila wypala grzechy z miasta? Porywa grzeszne dusze? Albo to kosmici!Interpretacji moze byc duzo i to mi sie, oprocz ciekawego zjwiska uchwyconego na tej fotce, podoba w tym zdjeciu.
Jak dobrze zinterpretowac te fotke to i krew mozna na niej znalezc ;P
2 całkiem fajna. ja lubię mocny kontrast więc trochę bym podniósł, ale sam strumień światła z nieba oświetlający ten kompleks budynków wygląda lekko..hm, mistycznie?
a ja powiem że pierwsza też jest fajna, lubię taki chłodny, mgielny klimacik lesny...
druga - zgadzam się z przedmówcami, dobre wyczucie chwili i sprzęt pod ręką to połowa sukcesu. Ale to też trzeba mieś w sobie. Gratuluję
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dzieki wszystkim za pozytywne komentarze. Szczerze mowiac, to spodziewalem sie krytyki, bo te zdjecie... Sam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze moglem je lepiej zrobic. Pozwolilem sobie w zwiazku z tym, na pewien eksperyment, ale o tym za jakis czas.![]()