Z niewielkimi, to moze i kij, jak piszesz, ale jak trzeba 3 razy czytac, aby raz zrozumiec, to juz inna sprawa.Zamieszczone przez kali999
A w jakim celu mialem przycisnac ALT?
excel
Z niewielkimi, to moze i kij, jak piszesz, ale jak trzeba 3 razy czytac, aby raz zrozumiec, to juz inna sprawa.Zamieszczone przez kali999
A w jakim celu mialem przycisnac ALT?
excel
pewnie dlatego że prawy ALT robi polską czcionkęZamieszczone przez excel
było sobie życie
A wiesz, mam nieco inny układ klawiatury, a nie wiem, czy bylbys zadowolony, gdybym zamiast "ą" wystukal np. á przy pomocy klawisza ALT. Wtedy dopiero musialbys sie glowic. Chce tobie zaoszczedzic wysilku.Zamieszczone przez kali999
excel
WItam wszystkich!
Ja z takim pytaniem do posiadaczy Olympusa C-5060. Mam ten model i chcialbym wiedziec co lepiej kupic do niego. Czy uzywana FL-40 czy FL-36?? Na FL-50 jeszcze mnie nie stacale moze za pare lat
Bedzie przewaznie uzywana okazjonalnie a od czasu do czasu bede korzystal na jakies maje portreciki
Co mnie meczy z wyborem to, ze FL-40 ma wieksza liczbe przewodnia i światło wspomagające AF. A FL-36 ma za to gwr. i jest przszlosciowa :P A jeszcze bym zapomnial. Ile laduje sie lampa FL-40 po pelnym blysku?? Mam nadzieje ze mi cos doradzicie
Pozdrawiam i dziekuje![]()
Meister - wybrałbym FL-36, szczególnie jak kiedyś planujesz wejść w posiadanie lustrzanki E-systemu...
Witam...nie można zassać tej tabelki![]()
...coś robię nie tak czy jej okres ważności upłynął![]()
pozdr,
Raczej problem po Twojej stronie - właśnie ją zassałem bez najmniejszych trudności...Zamieszczone przez shakal
Kotek...wysłałem Ci prośbę na priv.
z góy dziękuję![]()
pozdr,
ps..a jak "nacisnąć" komuś, że pomógł? nie mogę znaleźć ..sorki za takie głupoty![]()
tylko założyciel tematu może
.
yhmy.....senkju![]()
pozdr,