bardzo fajna seria
najbardziej podoba mi sie fotka nr3 - dobry kadr, piekna GO i co mi najbardziej przypadlo do gustu to ta ciepla tonacja
BTW no no kolego z wielkopolskimoze kiedys wyskoczymy na wspolne focenie w okolice Kaplina
ladnie tam jest.... (jak cos to zapraszam na priv)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
3 najlepsza! Swietnie uchwycony moment, idealny jest ten kadr. Jak dla mnie nie ma tam zadnych bledow
Pzdr
3 WYMIATA !!
...był Olek jest A6000
3 dobra, pozostałe chyba mocno kadrowane![]()
Mi tez trójeczka najbardziej odpowiada... kadry ładne, ale technicznie mogłoby byc lepiej.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Masz oko, ładne kadry. Również mam wrażenie jakby lekko były niedociągnięte technicznie (zwłaszcza jeleń - mdły, chyba zaszumiony) trochę przeostrzone i przekontrastowane.
Moim zdaniem jednak - oko najważniejsze, technika - rzecz nabyta![]()
Wiem, że szału te zdjęcia nie robią ale spróbujcie podejść starą loche na 10 metrów albo 5-letniego rogacza na 2 metry
3 robiJa nie probowalem i w najblizszym czasie nie zamierzam. Zycie mi jeszcze mile, wole koszykarzy
Zdjecia bardzo fajne, zycze powodzenia w dalszych "lowach" na zwierzyne
![]()
Seba, a znasz grupę Fotografia Przyrodnicza? Czasem tam zaglądam, wysoko podnoszą poprzeczkę, skubani![]()