to masz teraz wypasiony sprzęcior, szacuneczek na osiedlu wzbudzisz...![]()
![]()
to masz teraz wypasiony sprzęcior, szacuneczek na osiedlu wzbudzisz...![]()
![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
No grip się w Nowej Hucie może przydac, zawsze to większa masa jaką można przywalic jakiemuś drasiarzowi![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Posiadam tego gripa od samego początku i bateria jest rewelacja , mogę wam polecić dodatkowo pasek jaki zakłada się na gripa, ja mam go od starego gripa od Pentaxa po małej przeróbce pasuję .Jest pewność trzymania jedną ręką , robiąc zdjęcia weselne zawsze mogę zdjąć z szyi i robić jedną reką ,a pasek przytrzymuje mi aparat w dłoni przed przypadkowym wypadnięciem z ręki .
E-1 14-54 +ZD 50 /2+ PS-SHLD2 + FL-50 +UV HOYA HMC Super +EP-2
Swoją drogą jestem ciekaw dlaczego nie ma gripa do e-500, kupując aparat nawet nie myślałem, że może do niego nie być gripa. A tu taki zonk. jestem ciekaw z czym to jest związane![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Główna przeszkoda to brak styków pod akumulatorem.Zamieszczone przez kali999
W E-1 i w E-300 maja styki w komorze akumulatora.
Bardziej dziwi mnie to, że w E-330 nie dorobili styków i przesuneli jakąś śrubkę o pół milimetra (RE chyba o tym mówił) przez co grip od E-300 nie pasuje. Widac Olympusowi nie zależy na sprzedaży.
ok, gripa mam i ja![]()
ale czy Wasz tez nie jest megnezowy (jak E1)??
ój tez nie jest, ale kupowałem tam gdzie Ty
Ale sądząc po pudełku to wszystkie takie sa
W sumie gdyby był magnezowy to ja nie chciałbym tyle dźwigać :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak, to plastik. W sumie to tylko pojemnik na akumulator, więc nie musi być pancernyZamieszczone przez Dag
![]()
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
Dopóki nie pomyślisz o przykręceniu do statywuZamieszczone przez siwyjohn
![]()
mocowanie statywu wygląda przyzwoicie - i ten plastik nie powinien popękać nawet jak będziesz wymachiwał nad głową tym statywem z aparatem.. (no chyba, żę w coś przywalisz.. ale to i magnez może nie wyrobić...)