Bardzo zaszumione, na 3. szum mocno zjada szczegoly :/ Coz, kompakty tak maja :/
Popieram przedmówce, szumy duże, ale ogólnie to fotki fajne.
Podoba mi się to, że zastosowałeś sepie, bo to jeszcze dodaje "atmosfery".
Fajnie, aczkolwiek przeszkadzają szumy, i miejscami przejarane jest.. Brakuje też jakiejś takiej hmm.. głębi czy ostrości - ale kompakt to kompakt - tez mam kompakt.
trochę skiepszczone technicznie.. ale ogólnie może być : )
Nie obraź się, ale spaprałeś te foty. Obróbką można było je uratować, ale źle je obrobiłeś. Odebranie koloru niewiele pomogło. Bez kontrastu, przepalone światła, kadry niespecjalne. Czekam na Twoje następne foty. Pozdrawiam.
Nie widzi mi sie ta sepia, a przynajmniej nie na wszystkich. Moze w kolorze lub b&w?
Wrzucam jeszcze raz ZDJECIA, tym razem w oryginalnych kolorach. Wiem ze szumia, iso 400 + czas w okolicy 1/20sek robi swoje.
Nie sa najlepsze, jednak duzo lepsze w kolorze niz sepii. Przydaloby im sie troche obrobki w programie graficznym, ale popracuj jeszcze nad kadrowaniem bo komputer wszystkiego nie naprawi a to co zapisze w tym wypadku matryca jest najwazniejsze. Szkoda ze przepaliło w paru miejsach gdzie jest mocniejsze swiatlo ale i to jest do dopracowania. Nie zrazaj sie i dalej rob i wklejaj zdjecia do oceny, sam wybierz te najlepsze i pozniej pokaz je innym.