Zobacz wyniki ankiety: Które zdjęcie jest twoim zdaniem najlepsze - temat "Martwa natura"

Głosujących
47. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 2

9 19,15%
  • 1

2 4,26%
  • 3

7 14,89%
  • 4

0 0%
  • 5

3 6,38%
  • 6

2 4,26%
  • 7

3 6,38%
  • 8

8 17,02%
  • 9

0 0%
  • 10

0 0%
  • 11

3 6,38%
  • 12

1 2,13%
  • 13

1 2,13%
  • 14

0 0%
  • 15

1 2,13%
  • 16

0 0%
  • 17

0 0%
  • 18

0 0%
  • 19

7 14,89%
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Wyniki - Martwa natura - OlyRulez

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Wyniki - Martwa natura - OlyRulez

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No gratulacje dla zwycięzcy-Jeronimo, kiedy będzie opis o tym jak powstało to zdjęcie?

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    sam sobie nie bede gratulowal...

nastepna osoba po mnie to domowy100 gratulacje! (tak wiec domowy100 otrzymuje nagrode!)
    o ile pamietam to ta osoba juz wygrala w konkursie... [...]
    trzecie miejsce to spogi & Lakuta LOL ale sie porobilo
    (bardzo mi sie te dwa zdjecia podobaja)

tak czy owak gratuluje wszystkim

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    To zdjęcie musiało wygrać. To był oczywiście mój faworyt. Gratulejszyn.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Lakuta
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    gratulacje, gdzie Ci się udało taki widok dopaść ?
    Pozdrowienia

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

wkoncu tajemnica sie wydala... wilki w niewoli

Cytat Zamieszczone przez Yx
    No gratulacje dla zwycięzcy-Jeronimo, kiedy będzie opis o tym jak powstało to zdjęcie?
    Tytulem wstepu
    Publikowalem pare zdjec z tej serii w roznych miejsach i pokazywalem roznym osoba! Na wstepnie chcilalbym zaznaczyc ze znalezienie watahy wilkow przy martwym zwierzeniu w naturze w Polsce graniczy z cudem (bo byly glosy i pytania czy to w naturze). Wilki wbrew pozorom sa bardzo plochliwe. Jesli mialbym okazje zrobic takie zdjecie w naturze to nie pokazywalbym jego tutaj ale wyslal do National Geographic

Cala tajemnica gdzie to bylo:
    Dzieki znajomoscia wkrecilem sie do "Wolfparku" (Stacja Doswiadczalna Katedry Zoologii Akademi Rolniczej w Poznaniu) ktory znajduje sie w wielkopolsce. Dzieki uprzejmosci prof. dr hab. Andrzeja Bereszyńskiego (kierownik katedry AR) zalatwilem sobie wejscie do 'zagrody' podczas karmienia. Wataha liczyla 5 wilkow ktore ostro rzucily sie do natarcia. Mialem jak na dloni pokazane agresywne walki o zdobycz z wyraznie zaznaczajaca sie hierarchia w stadzie. Nie wiedzialem czego moge sie spodziewac wiec wzialem obiektyw kitowy 14-45mm i pstrykalem fotki z odleglosci tak gdzies 2metry od zdobyczy, a czasami nawet metr. Zreszta na konkursowym zdjeciu wystarczy spojrzec na wzrok wilka po lewej, ktory wyraznie mnie w pewnym momencie obserwowal. Podszedlem troche za blisko... no ale w ferworze pstrykania troche zapomnialem o strachu. Te zwierzeta podczas rozrywania miesa byly bardzo agresywne i nigdy nie wiadomo kiedy moglby mnie potraktowac jako rywala do wyzerki. Zreszta trzeba caly czas pomietac ze to ciagle zwierzeta dzikie... z jednej strony lagodne i zachowujace sie jak duzy pies, a z drugiej strony agresywne i w kazdej chwili mogace przewrocic czlowieka lub zrobic cos niespodziewanego.
    Na koniec moge tylko dodac ze te zdjecie tutaj i te co na plfoto pokazalem sa ostro przebrane i najmniej hardcorowe (w sumie mam ponad 100zdjec). Nigdy ale to przenigdy nie bralem w tak hardcorowej sesji udzialu. Dziekujecie ze zdjecia nie oddaja zapachu... [...] tu przemilcze szczegoly (kto ma dobra wyobraznie nie bedzie potrzebowal opisu).
    Bylo to dla mnie bardzo ale to bardzo ciekawe doswiadczenie (oprocz fotografowania kocham tez zwierzeta) i nie potrafie tego tutaj opisac... zreszta staram sie zeby moje zdjecia chociaz w ulamku ukazywaly to co widzialem/czulem...

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Moim faworytem była 19-tka - Widelec. jako pozostałe na podium - Klamerki i Ołówki.
    Sorki ale zdjęcia martwych zwierząt nie powinny moim zdaniem znaleźć się w konkursie "Martwa natura". Zdjęcie Jeronimo świetne ale poczekałabym na inny temat konkursu.
    Ale to tak zupełnie na marginesie.

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez agapiet
    Zdjęcie Jeronimo świetne ale poczekałabym na inny temat konkursu.
    Ale to tak zupełnie na marginesie.
    jak juz wczesniej wspominalem... sam uwazam ze to bardzo naciegane... no ale droge wytyczyl mi nasz admin (hihihi to jego wina :P)

zreszta spokojnie spokojnie... zastanawiam sie czy wogle brac udzial w konkursie w nowym roku...

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    A dlaczegóż miałbyś nie brać? Że niby zdjęcia Twe poza wszelkimi ocenami??

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez agapiet
    Sorki ale zdjęcia martwych zwierząt nie powinny moim zdaniem znaleźć się w konkursie "Martwa natura".
    Więc ja uważam, że Radek podszedł do tematu oryginalnie. Podobnie postąpił Jeronimo. I wzięli "martwa natura" dosłownie.
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    Tytulem wstepu
    Publikowalem pare zdjec z tej serii w roznych miejsach i pokazywalem roznym osoba! Na wstepnie chcilalbym zaznaczyc ze znalezienie watahy wilkow przy martwym zwierzeniu w naturze w Polsce graniczy z cudem (bo byly glosy i pytania czy to w naturze). Wilki wbrew pozorom sa bardzo plochliwe. Jesli mialbym okazje zrobic takie zdjecie w naturze to nie pokazywalbym jego tutaj ale wyslal do National Geographic

Cala tajemnica gdzie to bylo:
    Dzieki znajomoscia wkrecilem sie do "Wolfparku" (Stacja Doswiadczalna Katedry Zoologii Akademi Rolniczej w Poznaniu) ktory znajduje sie w wielkopolsce. Dzieki uprzejmosci prof. dr hab. Andrzeja Bereszyńskiego (kierownik katedry AR) zalatwilem sobie wejscie do 'zagrody' podczas karmienia. Wataha liczyla 5 wilkow ktore ostro rzucily sie do natarcia. Mialem jak na dloni pokazane agresywne walki o zdobycz z wyraznie zaznaczajaca sie hierarchia w stadzie. Nie wiedzialem czego moge sie spodziewac wiec wzialem obiektyw kitowy 14-45mm i pstrykalem fotki z odleglosci tak gdzies 2metry od zdobyczy, a czasami nawet metr. Zreszta na konkursowym zdjeciu wystarczy spojrzec na wzrok wilka po lewej, ktory wyraznie mnie w pewnym momencie obserwowal. Podszedlem troche za blisko... no ale w ferworze pstrykania troche zapomnialem o strachu. Te zwierzeta podczas rozrywania miesa byly bardzo agresywne i nigdy nie wiadomo kiedy moglby mnie potraktowac jako rywala do wyzerki. Zreszta trzeba caly czas pomietac ze to ciagle zwierzeta dzikie... z jednej strony lagodne i zachowujace sie jak duzy pies, a z drugiej strony agresywne i w kazdej chwili mogace przewrocic czlowieka lub zrobic cos niespodziewanego.
    Na koniec moge tylko dodac ze te zdjecie tutaj i te co na plfoto pokazalem sa ostro przebrane i najmniej hardcorowe (w sumie mam ponad 100zdjec). Nigdy ale to przenigdy nie bralem w tak hardcorowej sesji udzialu. Dziekujecie ze zdjecia nie oddaja zapachu... [...] tu przemilcze szczegoly (kto ma dobra wyobraznie nie bedzie potrzebowal opisu).
    Bylo to dla mnie bardzo ale to bardzo ciekawe doswiadczenie (oprocz fotografowania kocham tez zwierzeta) i nie potrafie tego tutaj opisac... zreszta staram sie zeby moje zdjecia chociaz w ulamku ukazywaly to co widzialem/czulem...

pozdrawiam
    Na pewno bardzo ciekawe doświadczenie, ale być sam na sam z wilkami i to jeszcze głodnymi. Jeżeli wybrałeś najmniej ostre zdjęcia to aż strach pomyśleć co tam się działo - pewnie mięso latało...
    Jeszcze raz gratuluję tej fotki i wszystkim co wysłali jakieś zdjęcia.
    pozdrawiam