A ma *ove* ostatnia para tygodni, kładący *E-400* przez swoje szybkości (pewna ilość was mogliście zauważyć nieparzysty komunikat (stanowisko) albo dwa!!). prawdziwa próba ogniowa jak (ponieważ) daleki (daleko) jak (ponieważ) JA jestem zaniepokojone jest produkcja, to jest. Co robi obrazy wyglądają jak w kształcie (formularz) druku (odbitka) i potem jak robi tamte obrazy porównują z strzałami tych samych ulokowań od innych kamer. jest zupełnie cel (obiektywny), stworzę komplet (orientacja) druków (odbitki) od stronników kamer:- *Canon* *5D*, *Canon* *400D*, *Nikon* *D80*, *Nikon* *D2Xs*, Olimp *E1* i oczywiście *E-400*. strzały były *simillar* ulokowania w *simillar* oświetlający (oświetlanie; zapalający; zapalenie). (proszący) rozmaite ludzi (lud) ustawiać w szeregu (ustawiać się w szeregu) & (oni), primo po to, żeby realizmu, potem w *prefered* obrazy. Te ludzie (lud) ma , klienci, deleguje na moich kursach i potem mój 17 roczny syn. obrazy były cały wydrukowany na *Permajet* karzą mandatem artystyczne włókno osadził (osadzony; na bazie) zawijać w papier (papier; papierowy) na *Epson* *R2400*,używający *Adobe* *RGB* kolorowe miejsce. wyniki były bardzo interesujące mówić (przemawiać) najmniejsza ilość (najmniej). Bez wyjątku, wszelki (wszyscy) wybierał *E-400* drukować (druk; odbitka) jak (ponieważ) obydwa najwięcej (najbardziej) realistyczny w okresach (terminy) istnienia *3D* i naturalne spojrzenie to z *E1* jak (ponieważ) bliski drugi (sekunda; po drugie; popierać). Następnie przybywał *5D*, chociaż niektóre (pewna ilość; niedużo) skomentowany trawa patrzący (wyglądający) mały (niewielka ilość; trochę) *unatural*, *400D* był następny (następnie), chociaż jest był bardzo zamykać (bliski; obok; dotyczyć) biec (przesuwać się; przesunął się; działanie; przesunięty) rzecz z *D80* i bardzo bardzo zadziwiająco, *D2Xs* był wybierany ostatnio (ostatni; trwać), mój syn obmyślany (uwarzany) co (żeby; który) pewna ilość uformowań skały w *D2Xs* obrazy patrzył (wyglądał) komputer wyprodukował (wyprodukowany) - jego słowa, nie kopalnia (wydobywać; mój). nie jest naukowa miara, patrzący na hałas (hałasowy), *CA* albo wszelki inny *lens* *arberation*. My nie mierzą *ISO* dokładność albo *bokeh*, pytamy (proszący) grupę ludzi (lud) po prostu (dopiero co) mówią (przemawiać) co one lubią i nie lubi. Pewna ilość was możecie odwoływać (przypominać sobie) kiedy JA najpierw pocztą (umieścił) na tym forum wiele lata temu po oraniu nie nieznaczna suma (ilość) pieniędzy do nowego *E-1* system kiedy to najpierw było wypuszczane (zaczęty), co (żeby; który) moi klienci, to jest. jed kto (który) płaciły mnie pieniądze produkować (produkcja) obraz (przedstawia), wiele (wielka ilość; dużo) *prefered* spojrzenie i czują obrazów porównywanych z moją inną kamerą przy czasie, *Canon* *10D* i kiedy robiący reklama (handlowy) pęd, używał & (oni) (klienci ) jak (ponieważ) próba ogniowa dla *E1* przez strzelanie (miganie) tych samych obrazów dwukrotnie, to jest. Jed na każdej kamerze. JA zawsze (zachował) co Olimp mocy jest w produkcji. Wy może *pixel* *peep* i porównują obrazy na ekranie cały dzień długi (długo), jedyna rzecz te jest jak one patrzą (wyglądać) wydrukowany. interesująca próba - całkowicie nie naukowy jak (ponieważ) JA , ale trochę większa ilość (bardziej; więcej) *touchy* *feely*!! To będzie bardzo interesujący widzieć *E-1* zamiana kiedy to (ewentualnie ) staje się dostępnym przyszłym rokiem. Życzenia najlepsze i lepsze życzenia.