www.galeria.stalowcy.com --> Wojtka T. fotoreportaże z meczów Stali Poniatowa I nie tylko !!!
Kolorki lepsze, mniejszy szum. Przymknales przyslone, wiec wydluzyl sie czas, czego efektem sa smugi swiatel samochodu, czesto wykorzystywany efekt w zdjeciach nocnych. PO jest takie bardziej naturalne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok w takim razie zapisuje te ustawienia w "My"
Jeszcze raaz dzięki za poradę![]()
www.galeria.stalowcy.com --> Wojtka T. fotoreportaże z meczów Stali Poniatowa I nie tylko !!!
Ściągnij sobie najnowszego IrfanView i do niego pluginy. bardzo poprawnie wyświetla RAW i możesz też zapisać jako JPG. Jest bardzo łatwy w obsłudzeZamieszczone przez spogi
/*...................*/
/* ...........................*/
koniki ciekawe. tylko maluśkie
.
Dzięki zibi1303 za poradę
Lepiej?Zamieszczone przez olifant
Aż tak źle ?![]()
Pokaz ogni przed akademikiem.
Teraz żałuje trochę, że nie wziąłem statywu, ale chyba by za dużo nie pomógł bo osoby były w ciągłym ruchu. Ewentualnie tło byłoby wyraźniejsze.
Mam pytanie do Was szanowni eksperci: Zdjęcia robiłem SP 500 w SCENE - ognie sztuczne. Na jakich ustawieniach manualnych byłyby najepsze efekty robienia takich zdjęć ??
39)
40)
41)
42)