Jedynka rewelacyjna, pozostałe bardzo dobre.
Poerwsze wrażenie, to: świetne portrety. Nie pierwszej młodości twarze naznaczone czasem i zmeczeniem dość niekonwencjonalnie ujete. Autor przekazał na każdej fotce coś z wnętrza człowieka. Pierwsza podoba mi się najbardziej, bowiem jest odwaznie zapozowana, nieschemtycznie i zawiera jakiś zapis wewnętrznych emocji modela.
Bardzo dobra robota.
Pzdr, TJ
dobra seria...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
mógłbyś podesłać ze dwa oryginały (obojętnie które) chciałbym obrobić moim nowym sposobem i tu pokazać![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Ładne. Cała seria.Podoba mi się styl tych zdjęć.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
dzięki za odwiedziny i opinie...
MichelCat hmm, a nie masz własnych zdjęć?
orginały mam w rawie...
pozdrawiam
ok, dam se spokój, a własne owszem mam, ale jakoś dziwnym trafem nie są identyczne
www.michalmilde.pl
hej
źle mnie zrozumiałeś, po prostu zdziwiło mnie, czemu akurat chcesz je do obróbki. Zdjęcia Ci prześlę, tylko napisz czy chcesz rawy, tiffy wywołane z rawu bez korekcji, czy jpg...
pozdrawiam
jednego rawa, działam wyłącznie na RAW a i też mam sposób na uwydatnienie w takich portretach pewnych rzeczy
www.michalmilde.pl