Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Dziura w niebie

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    jeronimo,
    wal swoje zdanie otwarcie, nie kryguj się, nie stroj w aluzje.
    Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar vendro
    Mieszka w
    Lubin
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Cytat Zamieszczone przez vendro
    niezłe, wygląda jakby zaraz mieli kosmici zaatakować.
    chyab ta pogoda nie byla w cale afotograficzna
    Było było. Fotkę klepnąłem na odczepnego - fotografując chmurki. Mgła świeciła się jak psu ogon i nie specjalnie było po co rozstawiać statyw. Z tego rozczarowania trochę sobie po focie pojeździłem.

[źródełko]
    No fakt fotka troche przeszła, ale tak czy siak - z bardzo dobrym skutkiem, nie zawsze trafi się w dobre warunki

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    jeronimo,
    wal swoje zdanie otwarcie, nie kryguj się, nie stroj w aluzje.
    Czasami po prostu w moim odczuciu za duzo piszesz (dla innych to jest "poetyckie") lub doszukujesz nie wiadomo czego w zwyklych zdjeciach. Obserwuje od dawna Twoje komentarze pod roznymi zdjeciami i czesc z nich mi sie nie podoba i tyle. Dzis wyjatkowo napisalem bo zaskoczyla mnie twoja reakcja wzgledem wizbir'a ktory poprostu napisal co mysli. Przeciez nie kazdemu sie musi podobac to co druga osoba pisze wiec nie rozumiem twojej reakcji. Najwyrazniej "poetyckie" slowa jego rozweselaja, mi akurat sie nie podobaja.
    Mam nadzieje ze to co napisalem nie odbierasz jako jakis atak na Twoja osobe

Mam dla Ciebie bardzo duzo szaczunku (respect!) za to jak wypowiadasz sie na sprawy techniczne, za to jakie superowe autorskie instrukcje obslugi napisales.... jednak opisow pod niektorymi zdjeciami nie trawie (no i tyle).

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar szklarz
    Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Prawde mowiac Radku masz na forum swoja pozycje i dziwie sie ze wkleiles taka fotke ale i podziwiam za zainteresowanie fotka i tak rozlegle opinie o niej.
    Pozdrawiam
    Adam Gandziarowski

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szklarz
    Prawde mowiac Radku masz na forum swoja pozycje i dziwie sie ze wkleiles taka fotke ale i podziwiam za zainteresowanie fotka i tak rozlegle opinie o niej.
    Większe knoty wklejałem. Gdybym nie ulegał od czasu do czasu emocjom, nie pokazał bym ani jednego kadru. im dłużej oglądam swoje zdjęcia, tym więcej mam wątpliwości, czy się patrzeć kiedyś nauczę.
    Zazwyczaj zresztą zdjęcia, które mnie się podobają, zbierają najmniej opinii. Vox populi, vox dei.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    jeronimo,
    Napisałeś, że:
    Czasami po prostu w moim odczuciu za duzo piszesz (dla innych to jest "poetyckie") lub doszukujesz nie wiadomo czego w zwyklych zdjeciach.
    Mam pytanie, czy to, że ja za duzo piszę, to jest sugestia moderatora, czy sugestia prywatnego forumowicza. Uważam, ze nie zastrzegłes tego w powyższym poście jako swojego prywatnego zdania, więc traktuję, to jako ingerencję moderatora.

Potwierdzasz także, że występujesz z pozycji moderatora pisząc w powyższym poście, że interweniujesz na okoliczność mojej wypowiedzi i Wizbira:
    Dzis wyjatkowo napisalem bo zaskoczyla mnie twoja reakcja wzgledem wizbir'a ktory poprostu napisal co mysli. Przeciez nie kazdemu sie musi podobac to co druga osoba pisze wiec nie rozumiem twojej reakcji. Najwyrazniej "poetyckie" slowa jego rozweselaja, mi akurat sie nie podobaja.
    Mam nadzieje ze to co napisalem nie odbierasz jako jakis atak na Twoja osobe
    Odbieram powyższe jako sugestie moderatora, a nie prywatne głośne myślenie jeronimo. Jesteś moderatorem, a więc jak mogę myśleć inaczej?
    Jeronimo, nie mogę odbierać tego w aspekcie ataku, jak piszesz. To kategoria, o której nie powinno się myśleć w trakcie dyskusji tu na forum.
    Pzdr, TJ

Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Mam pytanie, czy to, że ja za duzo piszę, to jest sugestia moderatora, czy sugestia prywatnego forumowicza. Uważam, ze nie zastrzegłes tego w powyższym poście jako swojego prywatnego zdania, więc traktuję, to jako ingerencję moderatora.
    Pisz, pisz, administracja popiera Ciebie w całej rozciągłości, łącznie z prywatnie wypowiadającym się Jeronimo.

Awatar wizbir
    Mieszka w
    Radom
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    TJ,
    Wizbir jest podmiotem jednoosobowym (o czym można się przekonać czytając profil).
    Opinia "Jeronimo" zdaje się potwierdzać fakt, że stosując liczbę mnogą chyba się nie myliłem. O sztuce (jak i o cepie) można prosto i zwięźle - lub też zawile i powłóczyście.
    Ja wolę krótko, zwięźle i do rzeczy. Ot, i wszystko. I to by było na tyle.
    Pozdrawiam,
    Wizbir
    PS. Radio Erewań - fotka mi się podoba (mowa o tej "szopionej"), choć nie do końca.
    Jedno jest jednak pewne: jesteś mistrzem w posługiwaniu się Photoshop'em.
    Dziękuję za lekcje na Fotosite i mam nadzieję, że będzie ich więcej.
    Bardzo podobają mi się te fotki z nad Biebrzy - są bardzo malarskie.
    E-500 + dwa kity - wcześniej C-4000

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Radosław,

Rozumiem, opinie jeronimo sa prywatne.

Dyskusja na temat Twojej fotki jest polowiczna. Mam na myśli to, że zawierąc skrajne opinie dyskusją by była efektywna, tworcza i przydatna dla wielu innych forumowiczów , gdyby ci skrajni "na nie" zechcieli podeprzeć swoje opnie. Zamiast tego obrazowo mówiąc -kręcą nosem. W tej sytuacji nie ma żadnego powodu, aby Twoją ostatnią fotkę nazwać knotem, a jest co najmniej kilka powodów (które wymienilem w swojej recenzji), by nazwać fotkę udaną. Jesli ktoś myśli inaczej, to niech poda swoje powody na nie. Może nie będzie weselej, ale z pewnością ciekawiej. To jest tylko dyskusją, a nie kwalifikacje do World Press Photo.
    Pzdr, TJ

Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Mam na myśli to, że zawiera skrajne opinie dyskusją by była efektywna, tworcza i przydatna dla wielu innych forumowiczów , gdyby ci skrajni "na nie" zechcieli podeprzeć swoje opnie
    Tadeuszu, nazywając moją fotkę "gniotem" zachęcam do krytyki. Nie obrażę się jak ktoś pojedzie po niej, choć mam do niej pozytywny stosunek emocjonalny - po prostu podoba mi się. Przypomina klimat, który mógł tam być choć akurat nie było.
    Szkoda mi szumu, który wzmocniłem okrutnie pastwiąc się nad fotką (co widać w załączniku).

Pozdrawiam
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	dziuranoise_306.jpg
Wyświetleń:	85
Rozmiar:	21,3 KB
ID:	703