Strona 2 z 30 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 294

Wątek: Wyprzedaż systemu?

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Ilu tych wujków!!?!!

robin102
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Dag
    a niech wszyscy sprzedaja, ja bym chciał kupic ZD 50-200 za jakies 1500pln, wiec niech walcza o klienta !
    JA TYŻZŻ bo takiego szkielka mi brak- dziś mi sie marzy , ale co bedzie za kilka dni nie wiadomo.
    Fotografia cyfrowa to taka dziwna dyscyplina sportu , że daje dużym chłopcom ogrom zabawy z pstrykania , właczania , świeceni , odkrecania , przykręcania ,czyszczenia , dmuchania gruchą, pisania na forumkach,( czego moja osoba jest najlepszym przykładem- więcej postów niż zrobionych zdjeć he he he ) czytania , po prostu cieszenia się i normalnie w promocji jeszcze fotkę można zrobić prawie bez używanią mózgu. Ludzie sprzedają bo ciągną do nowosci podobnie jak sprzedają 2-3 letnie samochody i kupują troszę zmodernizowane - oczywiście spece od belkotu marketingowego wszędzie trąbią ze to zupelnie nowe auto bo ma 543 nowe elementy !!!
    Nie sprzedają Ci co z fotografi żyją bo te niby stare -dziadki np E-1 czy E300 dalej będą robiły piękne zdjecia tylko u innych właścicieli i to jeszcze przez wiele lat !!!
    To że ludziska ciezko pracują i w ramch rozrywki chca sobie cos nowego czasem kupić to ich sprawa u Nas padlo akurat na aparaty ale mój koles gra w tenisa ziemnego tzn grał 4 razy przez 2006 rok a kupil już od stycznia 4 nową rakietę i jak mu to daje radochę niech kupuje jeszcze siedem.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez WUJEK MARO
    Ilu tych wujków!!?!!
    Ilu chcieć, ilu chcieć, wujku, jedna wielka e-rodzina. Szkoda, że nie ma tyle samo ciociów, co wujków, ale wg starochińskiego przysłowia, na bez rybiu i rak ryba

Fotografia cyfrowa to taka dziwna dyscyplina sportu , że daje dużym chłopcom ogrom zabawy z pstrykania , właczania , świeceni , odkrecania , przykręcania ,czyszczenia , dmuchania gruchą, pisania na forumkach
    hihihi - kwintesencja fotografii cyfrowej...
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez blady
    Zobaczysz co się będzie działo jak będzie na co się przesiąść. To dopiero będą żniwa!
    hmm raczej nie będzie... bo co niby wyprzedać... przeciez nie 14-54 czy fl-50 a e-jedynki też nie będzie się opłacało zbyć.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

tymin3
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    Nie sprzedają Ci co z fotografi żyją bo te niby stare -dziadki np E-1 czy E300 dalej będą robiły piękne zdjecia tylko u innych właścicieli i to jeszcze przez wiele lat !!!
    Dokladnie ja z E1 żyje i sprzedawac nie zamierzam śluby cykam tylko dym idzie, (koscioły i studio).

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Macie jednak rację... gdybym miał E-1 też bym nie sprzedawał tylko zatrzymał jako rezerwę. Chyba, że przesiadka albo wyższa konieczność, to wtedy wszystko idzie na sprzedaż.
    blady

robin102
    Gość
    Macie jednak rację... gdybym miał E-1 też bym nie sprzedawał tylko zatrzymał jako rezerwę. Chyba, że przesiadka albo wyższa konieczność, to wtedy wszystko idzie na sprzedaż.
    No co Ty ile można się cieszyć jedną zabawką.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Przecież można wziąć przykład z Robina, nie sprzedawać dotychczasowych aparatów, a tylko kupić nową zabawkę hihihi....
    blady

robin102
    Gość
    Przecież można wziąć przykład z Robina, nie sprzedawać dotychczasowych aparatów, a tylko kupić nową zabawkę hihihi....
    Zły plan bo się można stać "bezpaństwowcem"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Kolega cra3y opuszcza system. http://allegro.pl/item141736588_olym...ccu_bonus.html
    Smutek. Ech, ten Olympus...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.