Takie ciemne że AF dobrze współpracuje dopiero od C5DZamieszczone przez nex
![]()
Takie ciemne że AF dobrze współpracuje dopiero od C5DZamieszczone przez nex
![]()
Dobrze prawisz Robin. Nie musza to byś złociszki. Może to być także promocja siebie w różnym środowisku: praca, gmina itp.Zamieszczone przez robin102
A kiedy przyjdą pierwsze złociszki za fotki tego nie wiemy. Czasami przychodzą niespodziewanie, jak w moim przypadku.
Najważniejsze to robić dużo fotek i nie narzekać!!!
Ile razy trzeba powtarzać, że aparat to narzędzie - do dokumentowania wydarzeń, robienia opracowań naukowych albo realizacji artystycznych wizji? Ale tylko narzędzie, jak babcię kocham.Zamieszczone przez robin102
W moim przypadku topieniem kasy nie była inwestycja w system Olympusa per se, ale w ogóle w fotografię cyfrową. Choć może jeszcze znajdę w niej radość, ale uważam, że tak samo byłbym niezadowolony z Canona, Nikona czy Pentaksa. Podobnie, w klasie cenowej dla nas osiągalnej wszystkie aparaty i obiektywy są mniej więcej tej samej jakości. A jak ktoś nie umie robić zdjęć, to i 20D mu nie pomoże...
Tak już przy okazji szkoda ,że nie mamy dokładnego wgladu na to co dzieje sie na całym świecie wśród olkomanniaków. Czy też udzilea im się panika i kombinują jak tu sprzet spienieżyć . Myśle , że w ogole o tym nie myślą .Ano dla tego, że tam takie zabawki sie kupuje co jakiś czas za godziwą place i ból jet mniejszy , że sie "nainwestowało" w wiele obiektywow a tu do tej szklarni tylko jedno body się ma.
Celebrity Plus !!!! ratuj kolegę . Co Ty na to ????Zamieszczone przez lgrabun
Myślę, że gdzie indziej zakupów dokonuje się w sposób przemyślany, a nie kierując lokalną modą czy czymś tam. Dlatego też każdy wie, czego oczekiwać od sprzętu i marki.Zamieszczone przez robin102
Manipulujesz lepiej niż Wyborcza. Uciąłeś kluczowy kawałek mojej wypowiedzi, sprawiając, że pozbawiona jest sensu.Zamieszczone przez robin102
Chyba się mylisz . Nie ma innego kraju jak Polska gdzie ludzie ważą każdy grosz i się mocno zastanawiają na co go wydadzą. Na takiego najtanszego Nikona D50 na ten przyklad trzeba wydać prawie całą wypłate , zostanie na piwo . W innym bogatszym kraju taki plasti kupuje się za 10 dni pracy. Dlatego MY POLACY szczególnie przykladamy sie do tego jak wydajemy nasze pieniadze . Stad wszyscy jesteśmy ekspertami od aparatów , od samochodów od TV i DVD i nawet na polityce się znamy najlepiej . Wiesz , że w USA w statystycznym gospodarstwie stoją jeszcze telwizorki w drewnianych skrzynkach z kineskopani prożniowymi najcześciej z wycinka kuli . Tak jest na świecie Panie kolego.
żarcik strzeliłemZamieszczone przez lgrabun
Robin, Twoja ortograficzna, stylistyczna i składniowa abnegacja sięga szczytów. Nawet słowo "Polacy" musisz napisać - z lenistwa? - niepoprawnie. Mam wrażenie, że jesteś ostatnią osobą, od której chciałbym słuchać o naszych cechach narodowych.Zamieszczone przez robin102
Ja na aparat - jak już kiedyś pisałem - zbierałem rok. I dobrze mi z tym było, bo przynajmniej wiedziałem, że mam jakiś cel. I tym aparatem się cieszyłem jak dziecko. Na pewno nie był to kolejny elektroniczny "disposable gadget".