Zamieszczone przez
Dag
a niech wszyscy sprzedaja, ja bym chciał kupic ZD 50-200 za jakies 1500pln, wiec niech walcza o klienta !
JA TYŻZŻ bo takiego szkielka mi brak- dziś mi sie marzy , ale co bedzie za kilka dni nie wiadomo.
Fotografia cyfrowa to taka dziwna dyscyplina sportu , że daje dużym chłopcom ogrom zabawy z pstrykania , właczania , świeceni , odkrecania , przykręcania ,czyszczenia , dmuchania gruchą, pisania na forumkach,( czego moja osoba jest najlepszym przykładem- więcej postów niż zrobionych zdjeć he he he ) czytania , po prostu cieszenia się i normalnie w promocji jeszcze fotkę można zrobić prawie bez używanią mózgu. Ludzie sprzedają bo ciągną do nowosci podobnie jak sprzedają 2-3 letnie samochody i kupują troszę zmodernizowane - oczywiście spece od belkotu marketingowego wszędzie trąbią ze to zupelnie nowe auto bo ma 543 nowe elementy !!!
Nie sprzedają Ci co z fotografi żyją bo te niby stare -dziadki np E-1 czy E300 dalej będą robiły piękne zdjecia tylko u innych właścicieli i to jeszcze przez wiele lat !!!
To że ludziska ciezko pracują i w ramch rozrywki chca sobie cos nowego czasem kupić to ich sprawa u Nas padlo akurat na aparaty ale mój koles gra w tenisa ziemnego tzn grał 4 razy przez 2006 rok a kupil już od stycznia 4 nową rakietę i jak mu to daje radochę niech kupuje jeszcze siedem.