Jakie flupy?? Cos mnie ominelo?
Czesc.Ch.
Jakie flupy?? Cos mnie ominelo?
Czesc.Ch.
A na allegro jakby coraz wiecej sprzetów z E-systemu . Napewno to zasługa dystrybutora![]()
ale nowych czy używanych jest coraz więcej?Zamieszczone przez robin102
Nie zmartwiłbym się jakby nie było nowego olympusa w całym 2007. Może można by było za dobre pieniądze kupić jakiś fajny obiektyw. Ludzie chętniej by się pozbywali systemu 4/3. A tak jak coś mocnego się pojawi to ceny podskoczą.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
[quote="blady"]Jednych i drugich. Byly w prasie strachy na lachy , że niby w lutym 2007 pojawi się odwieżony E-1 . Może mu przeszczep matrycy zrobą i LCD z E500 na jakiś czas by starczylo żeby klientów utrzymac.
ale nowych czy używanych jest coraz więcej?
.
Będziesz jeszcze płakał, że musisz ponownie zabulić tyle kasy co by mieć znowu porządnie zrobiony aparat... hihihi...Zamieszczone przez robin102
blady
póki najkon na gwarancji, niech się robin bawi. potem sprzeda jakiemuś leszczowi i wróci tylnymi drzwiami...
Pewnie, pewnie - tylne drzwi. A ja myślę, że fajnie by było wiedzieć, że plan pięcioletni w 4/3 jest zaklepany, bez względu na zawirowania polityczne, a aparaty będą coraz lepsze. Wtedy lżej by się wydawało każdą złotówkę, a tak to mamy temat "wyprzedawanie".
Można wracać co pół roku i skakać jak pasikonik między jednym systemem a drugim, tylko przy takiej opcji, nie ma się szans zasmakowania pracy z jakimś lepszym, choćby jednym obiektywem bo zawsze człowiek będzie się bał wydać te parę złotych.
Robin wróciłbyś? Moim zdaniem lepiej dla Ciebie teraz kupić sobie jakieś wartościowe szkiełko najkonowe i nie oglądać się za siebie![]()
blady
panowie dla pokrzepienia serc
porównanie kitowych obiektywów z e-400 i caonona 400d
http://www.akam.no/test/speilrefleks..._e-400/33542/2
jestem pod wrażeniem
ooo robi wrazenie to porownanieMozna sie bylo spodziewac, ze kitowe Zuiko jest lepsze od kitowego Canona, ale o tyle to juz lekki szok
![]()
Normalnie lepszy od D80 i jego kitowca .
Chce ktoś kupić tanio D80 ?????????????????????
Blady napisał:
Robin wróciłbyś? Moim zdaniem lepiej dla Ciebie teraz kupić sobie jakieś wartościowe szkiełko najkonowe i nie oglądać się za siebie .
Przecież kupiłem najlepsze szkło , lepszych nie ma niż moja stalka 50mm