Strona 26 z 30 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 294

Wątek: Wyprzedaż systemu?

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    znalazłem się tam z aparatem i pstryknałem kilka fotek żeby je pokazać na mojej stronie i tutaj, to wszystko
    i MZ zdecydowanie to najsłabsze co masz na stronce ;/

Reszta wymiata - oprócz kaloryfera i łazienki w tle
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    ...byłes kiedyś w cyrku? podobało Ci się??
    Byłem przed laty w Szwajcarii na występie ponoć najlepszego cyrku na świecie. Knie (czy Knee -jakoś tak się nazywał. Nie jestem znawcą sztuki cyrkowej). Szoł był naprawdę ekstra - dymy, lasery, projektory . A w naszym pięknym kraju? Wyliniałe chabety biegające w kółko po obsranych trocinach w rytm trzaskającego bata.
    Rafał głównym powodem takiego stanu jest brak kasy, a tej brakuje bo nie ma widzów a widzów z kolei nie ma bo przeszli do innych dyscyplin cyrkopodobnych
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    A w naszym pięknym kraju? Wyliniałe chabety biegające w kółko po obsranych trocinach w rytm trzaskającego bata.
    normalnie tekst rozlozyl mnie na lopatki i Rafal wisisz mi czyszczenie monitora
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz
    znalazłem się tam z aparatem i pstryknałem kilka fotek żeby je pokazać na mojej stronie i tutaj, to wszystko
    i MZ zdecydowanie to najsłabsze co masz na stronce ;/

Reszta wymiata - oprócz kaloryfera i łazienki w tle

no wypada podziękować tylko za takie słowa
    co do "najsłabsze, kaloryfera i łazienki" zgadzam się w całej rozciągłosci to nie moja specjalizacja i o ile zdjęć z imprez sportowych raczej już robił nie będę o tyle tematykę moda glamur muszę jak najszybciej opanować bo klientki czekają

BTW dla wielu osób zdjęcia z kaloryferem i w łazience są tymi najlepszymi
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Willow,
    Obejrzałem Twoje fotki z zawodów moto i jestem raczej po Twojej stronie, jeśli chodzi o ich ocenę, raczej, bo fotki są wykonane z pozycji takiej jaką miałeś, a nie takiej jakiej by wymagały dla dobrego oddania sportowego sznytu tej dyscyplinie.

Napisałeś:
    widzę jednak ze tutaj najwazniejsze jest nie to co na zdjęciu, ale jakość techniczna zdjęcia, ostrość, poruszenie i inne mało istotne sprawy... jakoś mnie to nie dziwi, skoro dla większości tutaj zebranych nie liczy się nic oprócz parametrów technicznych sprzętu!!!
    Tez mam takie wrażenie. I tłumaczę to tym, że niektórzy idą na łatwiznę - starają się dostrzec to co oczywiste nie zastanawiając się nad tym, co jest istotne. Dla przykładu, postawiono zarzut, że za szeroko ujęte. Ja się pytam - jak miałeś ująć inaczej te zawody, kupić wysięgnik i wsiąśc do niego? W tej sytuacji, w jakiej się znalazłes, zdjęcia pokazują maksimum - ewolucje (bardzo dobrze) i tło towarzyszące, salę, światła, publiczność.
    To są fotki reporterskie i nie bardzo można je przyrównać do Twoich portretów i wysnuwać wnioski typu - robisz świetne portrety, lecz MZ te zawody Ci nie wyszły.

Mam ogólny apel w innej sprawie, aby nie flekować Chomskiego z tą dziwną satysfakcją, zę nareszczie wyczuliśmy słaby punkt. Chomski ma prawo dyskutować i zabierać głos na tematy foto i to robi, a jeśli jego wola jest taka, aby fotek nie pokazywać (przynajmniej na razie), to dlaczego tego nie uszanować.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Bogus "Sikorka" w Siekierezadzie.

Jak ustawic w pionie?
    Czesc.Ch.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Chomski, zadałem sobie odrobinę trudu, żeby ustawić Twoją fotę w pionie. No Panie dziejku (jak mawiał mój dziedek) - zajebista fota. Och i ach. Zapraszam tę fotę do galerii publicznej (Jezu, ale słowo "publiczna" kiepsko brzmi ) Może lepiej galeria gromadzka?
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    chomsky:

zassij sobie freeware, choćby slowview czy irfanview: odpalisz i dasz radę...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    chomsky:

zassij sobie freeware, choćby slowview czy irfanview: odpalisz i dasz radę...
    Chyba zartujesz, ledwie potrafie zlapac w sieci to forum!
    czesc.Ch.
    P.s.Myslisz, ze syn?? Niech no lajdak wroci do domu!

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    RE: Dyskusja o telecentryczności powędrowała tu: https://forum.olympusclub.pl/topics2...8bed6632#73219
    Ja też nie wiem co to flugi. Za to wiem co to są flupy. Był taki wiersz pt. "Flupy z..." . Nie dokończę, bo dostanę bana. :D
    Ja już też wiem, co to są flupy i powiem szczerze, że byłem dużo szczęśliwszy, nie wiedząc co to są FLUPY. Ale nic to, sam googlowałem przecież.

:-)))