Strona 25 z 30 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 294

Wątek: Wyprzedaż systemu?

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez LubMich
    @willow32 nie chodziło mi o czepialstwo i jeżeli na forum maja płynąć same pochlebstwa to mogę zdjęć nie oceniać. Robisz świetne zdjęcia - ale chyba nie chcesz, żeby kolejne były opiniowane poprzez Twoją reputację. Tym razem masz gniotki i pisanie, że brak ostrości był zamierzony (bo tak odbieram te mniej istotne parametry zdjęcia) i to miało poprawić artystyczną cześć zdjęć w tym przypadku ja nie kupuję.
    czy oglądając te zdjęcia nie poczułes emocji? nie zastanawiałeś się jak oni ryzykują? nie pomyślałeś "chciałbym to zobaczyć na zywo"...jeżeli na wszystkie te pytania odpowiedź brzmi NIE to moje zdjęcia faktycznie były do bani!! Jeżeli natomiast chociaż na jedno z nich odpowiedź brzmi tak znaczy ze spełniły swoją rolę czyli były dobre... w historii fotografii ogromna ilosć zdjęć nieostrych czy poruszonych jest podziwana i podawana jako przykład tego co znaczy dobre foto, oczywiście nie próbuję bynajmniej porównywać do nich moich zdjęc ot przykład taki
    i tyle w kwestii moich gniotów!
    pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    czy oglądając te zdjęcia nie poczułes emocji? nie zastanawiałeś się jak oni ryzykują? nie pomyślałeś "chciałbym to zobaczyć na zywo"...
    To jak by chcieć zjechać do kopalni "na wybuch". Jak widze tych ludzików to sobie myślę - "co trzeba łykać i jak długo, by mózg skurczył się do rozmiarów groszka?".

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    czy oglądając te zdjęcia nie poczułes emocji? nie zastanawiałeś się jak oni ryzykują? nie pomyślałeś "chciałbym to zobaczyć na zywo"...
    To jak by chcieć zjechać do kopalni "na wybuch". Jak widze tych ludzików to sobie myślę - "co trzeba łykać i jak długo, by mózg skurczył się do rozmiarów groszka?".

Pozdrawiam
    Radek niezbyt trafne porównanie, na takiej imprezie widzowie są całkowicie bezpieczni, a jeżeli chodzi o tych chłopaków to cóż, jednym żeby przeżyć emocje wystarczy rozpędzić samochód do 70km/h inni potrzebują większych bodźców żeby poczuć przypływ adrenaliny.

Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Radek niezbyt trafne porównanie, na takiej imprezie widzowie są całkowicie bezpieczni, a jeżeli chodzi o tych chłopaków to cóż, jednym żeby przeżyć emocje wystarczy rozpędzić samochód do 70km/h inni potrzebują większych bodźców żeby poczuć przypływ adrenaliny.
    Po co ludzie idą oglądać te występy? Bo chyba nie po to, by załapać jakieś fajne triki na drogę do pracy. Jarmark.

Pozdrawiam

robin102
    Gość
    [.... na takiej imprezie widzowie są całkowicie bezpieczni, a jeżeli chodzi o tych chłopaków to cóż, jednym żeby przeżyć emocje wystarczy rozpędzić samochód do 70km/h inni potrzebują większych bodźców żeby poczuć przypływ adrenaliny.
    Chłopaki w Halembie też byli bezpieczni. Ja jeździłem trochę za młodu na motorkach i to ostro bywało. Do okoła jakieś WSK , MZ , CZ ,a ja na wyczynowym METALEXIE z motorkiem ROTAXA pojemnosc 125 cm tylko albo aż 33 KW mocy przy 80 kg wagi kompletnego podwozia. W uszach świst w du... gwizd na liczniku 180 km/h licznika nie było tylko obrotomierz zmykał się na 14 tys obrotów. Potem był Cross CZ 250 ale zołądek zaczął mi sie cholera opuszczać. paaaa zabawa. Zaczełem jeździć na ryby - maluszkiem pyr pyr pyr

Boże jak dziś sobie pomyślę co ja wtedy robiłem !!!!! to normalnie pocę się . Jak widzę tych baranów na przecinakach , to każdego bym zatrzymał to i owo powiedział.

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Po co ludzie idą oglądać te występy? Bo chyba nie po to, by załapać jakieś fajne triki na drogę do pracy. Jarmark.

Pozdrawiam
    a po co ludzie chodza oglądać piłkę nożną czy boks? od oglądanie jednego czy drugiego nie zostaniesz Smolarkiem ani Tysonem ale tysiace ciągną na mecze piłkarskie czy gale boksu zawodowego. Jakiekolwiek masz zdanie na temat Freestyle motocrossu i temu podobnych dyscyplin nie zmieni to faktu że to co robią te chłopaki jest naprawdę widowiskowe i momentami zapierające dech w piersiach...byłes kiedyś w cyrku? podobało Ci się??

Pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    czy oglądając te zdjęcia nie poczułes emocji? nie zastanawiałeś się jak oni ryzykują? nie pomyślałeś "chciałbym to zobaczyć na zywo"...jeżeli na wszystkie te pytania odpowiedź brzmi NIE to moje zdjęcia faktycznie były do bani!! Jeżeli natomiast chociaż na jedno z nich odpowiedź brzmi tak znaczy ze spełniły swoją rolę czyli były dobre...
    Oglądając te zdjęcia niestety nie poczułem emocji. Ryzyko kolesi też nie zaprzątnęło mojego mózgu. Na trzecie pytanie - "czy chciałbym to zobaczyć" odpowiedź brzmi: TAK. Temat świetny - starałbym się podejść jak najbliżej z szerokim kątem. Wiem, że w czasie samych zawodów to niemożliwe. Nawet glejty dziennikarskie niewiele pomogą. Ale są różne sposoby. Pewien mądry filozof powiedział: "Nie da się? Tylko gołemu w kieszeń nasrać!". Goście na pewno mieli trening przed samymi zawodami. Wtedy można np. zrobić w ch..ja ciecia (jest tysiąc sposobów) i podejść bardzo blisko.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    a po co ludzie chodza oglądać piłkę nożną czy boks? od oglądanie jednego czy drugiego nie zostaniesz Smolarkiem ani Tysonem ale tysiace ciągną na mecze piłkarskie czy gale boksu zawodowego. Jakiekolwiek masz zdanie na temat Freestyle motocrossu i temu podobnych dyscyplin nie zmieni to faktu że to co robią te chłopaki jest naprawdę widowiskowe i momentami zapierające dech w piersiach...byłes kiedyś w cyrku? podobało Ci się??
    Skąd wiesz, że uważam cyrk za kompletnie pomyloną rozrywkę? Jak byłem w przedszkolu to kilka razy ojciec zabrał mnie pod namiot. Teraz mnie nawet w Jamesie Bondzie męczy scena cyrkowa - odpust maksior, nuda, zieeeew, Kanie Grenzen, zielonym do góry.

A tak swoją drogą, to moja odpowiedź na twoje pytanie, co czuję, sam pytałeś.

Pozdrawiam

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    czy oglądając te zdjęcia nie poczułes emocji? nie zastanawiałeś się jak oni ryzykują? nie pomyślałeś "chciałbym to zobaczyć na zywo"...jeżeli na wszystkie te pytania odpowiedź brzmi NIE to moje zdjęcia faktycznie były do bani!! Jeżeli natomiast chociaż na jedno z nich odpowiedź brzmi tak znaczy ze spełniły swoją rolę czyli były dobre...
    Oglądając te zdjęcia niestety nie poczułem emocji. Ryzyko kolesi też nie zaprzątnęło mojego mózgu. Na trzecie pytanie - "czy chciałbym to zobaczyć" odpowiedź brzmi: TAK. Temat świetny - starałbym się podejść jak najbliżej z szerokim kątem. Wiem, że w czasie samych zawodów to niemożliwe. Nawet glejty dziennikarskie niewiele pomogą. Ale są różne sposoby. Pewien mądry filozof powiedział: "Nie da się? Tylko gołemu w kieszeń nasrać!". Goście na pewno mieli trening przed samymi zawodami. Wtedy można np. zrobić w ch..ja ciecia (jest tysiąc sposobów) i podejść bardzo blisko.
    Rafał jasne ze można było to zrobić lepiej nie mam najmniejszych wątpliwości nawet, tylko ze to nie jest moja dyscyplina, nie umiem i nie specjalnie mnie ciągnie żeby się naumieć robić tego typu fotografię, znalazłem się tam z aparatem i pstryknałem kilka fotek żeby je pokazać na mojej stronie i tutaj, to wszystko

Skąd wiesz, że uważam cyrk za kompletnie pomyloną rozrywkę? Jak byłem w przedszkolu to kilka razy ojciec zabrał mnie pod namiot. Teraz mnie nawet w Jamesie Bondzie męczy scena cyrkowa - odpust maksior, nuda, zieeeew, Kanie Grenzen, zielonym do góry.

A tak swoją drogą, to moja odpowiedź na twoje pytanie, co czuję, sam pytałeś.

Pozdrawiam
    Radek to nie mogła być odpowiedź na żadne z moich pytań, bo wszystkie moje pytania były pytaniami zamkniętymi

Pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    ...byłes kiedyś w cyrku? podobało Ci się??
    Byłem przed laty w Szwajcarii na występie ponoć najlepszego cyrku na świecie. Knie (czy Knee -jakoś tak się nazywał. Nie jestem znawcą sztuki cyrkowej). Szoł był naprawdę ekstra - dymy, lasery, projektory . A w naszym pięknym kraju? Wyliniałe chabety biegające w kółko po obsranych trocinach w rytm trzaskającego bata.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.