ok, już zwijam ten bałaganZamieszczone przez Rafał Czarny
powiesiłem te fotki również po to żeby Ci którzy na imprezie nie byli chociaz po części mogli zobaczyć o co w tym sporcie chodzi, (nawet się poświęciłem i jako takie komentarze napisałem) w ciasnych kadrach nie mógłbym pokazać np. jak wysoko chłopaki śmigali
![]()
widzę jednak ze tutaj najwazniejsze jest nie to co na zdjęciu, ale jakość techniczna zdjęcia, ostrość, poruszenie i inne mało istotne sprawy... jakoś mnie to nie dziwi, skoro dla większości tutaj zebranych nie liczy się nic oprócz parametrów technicznych sprzętu!!! Psioczycie na Olympusa jak to was zawiódł bo nie wypuścił nowej puszki... zastanawiam się po kiego wam te nowe puszki skoro zdjęc nie robicie? Robicie?? to gdzie one są?? trzymacie je w szufladach??![]()
Nie jestem gadułą na tym forum ale zdjęć chyba najwięcej opublikowałem bo aparat mam po to żeby robić zdjęcia (no a jak już zrobię to pokazuje bo nie lubię ich trzymać w szuflandii) i przykro mi się poprostu...
Ps. od razu uprzedzam, nie obraziłem się ani nie unosze z powodu tego ze objechaliście moje fotki, poprostu nie chcę więcej narażać waszych bystrych oczu na takie nieostre i poruszone gniotya jak komuś przyjdzie ochota jednak pooglądac to zapraszam na moją stronę
![]()
pozdrówki dla wszystkich zawiedzonych strategią Olympusa oraz pozostałych użytkowników którzy aparaty kupują po to żeby o nich rozmawiać i doszukiwać się w nich wad a nie po to by robić nimi zdjęcia![]()