Strona 23 z 30 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 294

Wątek: Wyprzedaż systemu?

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez LubMich
    @willow32 - trochę za szeroko z tymi fotami i niestety nie masz na nich ostrości, te które widziałem - wszystkie są ruszone.. Statyw przy latających motorkach jest hm.. co najmniej zbędny.. chyba musisz takie fotki poćwiczyć jeszcze...
    LubMichale ale ani mi to w głowie, to nie jest moja specjalite i nie będzie na pewno, nie kręcą mnie takie tematy. Ja owszem lubię focić ludzi, ale z odległości max 2 metrów no i zdecydowanie preferuję piękne kobiety
    te akurat ustrzeliłem na moje potrzeby i jak pisałem potrzeby te spełniają. Cały sęk w tym że mając ZD14-54 i ZD50 mam komplet jeżeli chodzi o moją domenę, a jeżeli przy okazji można tym zrobić coś innego na tyle dobrego żeby nie trzeba było walczyć z potrzebą natychmiastowego usunięcia tego z twardego dysku to jak dla mnie jest już bajka i ja o więcej nie proszę
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Temat wystawiania, oceny fotek jest sam w sobie bardzo ciekawy i wart odrebnego potraktowania.
    czesc.Ch.
    Dawaj stary foty!!! W końcu w tej zabawie chodzi właśnie o foty i pokazywanie ich ludziom, a nie o trzymanie w szufladzie.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Temat wystawiania, oceny fotek jest sam w sobie bardzo ciekawy i wart odrebnego potraktowania.
    czesc.Ch.
    Dawaj stary foty!!! W końcu w tej zabawie chodzi właśnie o foty i pokazywanie ich ludziom, a nie o trzymanie w szufladzie.
    coś mi się mocno wydaje, że nie zobaczymy nic ;p
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    ja widziałem!!! jakieś 1,5 roku temu Chomsky wystawił 2 fotki na ŚF. to było jeszcze za czasów poprzedniego wcielenia Trollewny...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    chomsky jestes frapującym gościem. Czytalem troszke twoich testow, porownan uzasadnien dlaczego zmieniles stajnie na Olka (nie tylko z Olkowego forum) i odnioslem wrazenie ze wiesz co robisz i co chcesz osiagnac. Bardzo chetnie ogladnalbym twoje fotki tylko dla samych fotek a nie dla zadnych porownan.
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    ja widziałem!!! jakieś 1,5 roku temu Chomsky wystawił 2 fotki na ŚF. to było jeszcze za czasów poprzedniego wcielenia Trollewny...
    jej ŚF... jak ja dawno tam nie byłem ale czasu nie ma na siedzenie na wielu forach ;/
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A może w przypadku kolegi chomskego mamy doczynienia tylko z maniactwem sprzętowym, niepopartym produktem finalnym w postaci zdjęcia jakiegokolwiek zdjęcia... I on uprawia "profesjonalnie" co Chociaż tak wywołany do tablicy może zaprotestować
    Pozdrowionka

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    eeee tam nie marudzić

chomsky obok trólewny/kaziqa (a zwłaszcza w duecie) pisze najbarwniejsze posty na forach ;p

robin102
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez kisi
    chomsky jestes frapującym gościem. Czytalem troszke twoich testow, porownan uzasadnien dlaczego zmieniles stajnie na Olka (nie tylko z Olkowego forum) i odnioslem wrazenie ze wiesz co robisz i co chcesz osiagnac. Bardzo chetnie ogladnalbym twoje fotki tylko dla samych fotek a nie dla zadnych porownan.
    Te wszystkie jego pisałki- drapałki to same wygoglowańce i wieści straszecznie naginane zabufonionego profesjonalisty. Wszystkiego tego można sie dowiedzieć na szkolnym kółku fotograficznym potem to doskonaląc , o statwach , błyskach i czymś tam jeszcze. Tylko nie każdy się tym obnosi jak PAW z pogardą dla innych użytkowników forum. Wpadnie taki zamiesza komuś nawtyka i idzie potem z podnieioną łepetyną na piwo . Myśli sobie w te łepetynie :Ale mu dosrałem ,aż mu kredki z tornistra powypadały . taki jest chomsky

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    Zapraszam do Galerii dodałem zdjęcia z wczorajszej imprezy Divers Night of the Jumps czyli Mistrzostw Świata we Freestyle Motocrossie. Zdjęcia robiłem moją ukochaną E-1 z 14-54, miałem ze sobą 18-180 niestety jako amator bez akredytacji mogłem wnieść tylko 1 obiektyw więc 18-180 poszedł do depozytu
    Jestem wymagający krytyczny siebie i mało moich zdjęć mi się podoba ale powiem szczerze że ze zdjęć z tej imprezy jestem zadowolony. Może nie nadają się do gazet ale jak na moje wymagania są conajmniej ok Pracowałem na iso 400 i 800, wszystkie zdjęcia z rączki (statyw+depozyt) prześwietlałem minimalnie każdą klatkę i włączyłem obiedwie funkcje odszumiania i rezultat wyszedł świetny, jak dla mnie przynajmniej. Większosci fotek nawet nie musiałem puszczać przez neatimage. Dla mnie bomba!! i ja miałbym pozbywać się tego sprzętu?? Chyba jakby mnie się sufit na głowę oberwał Mój świętej pamięci teściu często powtarzał: "Jak jest dobrze to nie ma co psuć" i ja się tego mam zamiar trzymać ręcami i nogami
    Pozdrówki
    Przykro mi, ale podzielam zdanie Lubmicha. Narobiłem sobie apetytu, bo znam Twoje wcześniejsze ŚWIETNE foty, a tu kiszka. Kadry powinny być zdecydowanie ciaśniejsze. I foty nieostre.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.