Ilu tych wujków!!?!!![]()
Ilu tych wujków!!?!!![]()
JA TYŻZŻ bo takiego szkielka mi brak- dziś mi sie marzy , ale co bedzie za kilka dni nie wiadomo.Zamieszczone przez Dag
Fotografia cyfrowa to taka dziwna dyscyplina sportu , że daje dużym chłopcom ogrom zabawy z pstrykania , właczania , świeceni , odkrecania , przykręcania ,czyszczenia , dmuchania gruchą, pisania na forumkach,( czego moja osoba jest najlepszym przykładem- więcej postów niż zrobionych zdjeć he he he ) czytania , po prostu cieszenia się i normalnie w promocji jeszcze fotkę można zrobić prawie bez używanią mózgu. Ludzie sprzedają bo ciągną do nowosci podobnie jak sprzedają 2-3 letnie samochody i kupują troszę zmodernizowane - oczywiście spece od belkotu marketingowego wszędzie trąbią ze to zupelnie nowe auto bo ma 543 nowe elementy !!!
Nie sprzedają Ci co z fotografi żyją bo te niby stare -dziadki np E-1 czy E300 dalej będą robiły piękne zdjecia tylko u innych właścicieli i to jeszcze przez wiele lat !!!
To że ludziska ciezko pracują i w ramch rozrywki chca sobie cos nowego czasem kupić to ich sprawa u Nas padlo akurat na aparaty ale mój koles gra w tenisa ziemnego tzn grał 4 razy przez 2006 rok a kupil już od stycznia 4 nową rakietę i jak mu to daje radochę niech kupuje jeszcze siedem.
Ilu chcieć, ilu chcieć, wujku, jedna wielka e-rodzina. Szkoda, że nie ma tyle samo ciociów, co wujków, ale wg starochińskiego przysłowia, na bez rybiu i rak rybaZamieszczone przez WUJEK MARO
hihihi - kwintesencja fotografii cyfrowej...Fotografia cyfrowa to taka dziwna dyscyplina sportu , że daje dużym chłopcom ogrom zabawy z pstrykania , właczania , świeceni , odkrecania , przykręcania ,czyszczenia , dmuchania gruchą, pisania na forumkach![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
hmm raczej nie będzie... bo co niby wyprzedać... przeciez nie 14-54 czy fl-50 a e-jedynki też nie będzie się opłacało zbyć.Zamieszczone przez blady
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dokladnie ja z E1 żyje i sprzedawac nie zamierzam śluby cykam tylko dym idzie, (koscioły i studio).Zamieszczone przez robin102
Macie jednak rację... gdybym miał E-1 też bym nie sprzedawał tylko zatrzymał jako rezerwę. Chyba, że przesiadka albo wyższa konieczność, to wtedy wszystko idzie na sprzedaż.
blady
No co Ty ile można się cieszyć jedną zabawką.Zamieszczone przez blady
Przecież można wziąć przykład z Robina, nie sprzedawać dotychczasowych aparatów, a tylko kupić nową zabawkę hihihi....![]()
blady
Zły plan bo się można stać "bezpaństwowcem"Zamieszczone przez blady
Kolega cra3y opuszcza system. http://allegro.pl/item141736588_olym...ccu_bonus.html
Smutek. Ech, ten Olympus...![]()