Jak w tytule + to na co głosować?
Czy to tak celowo?
Pozdrowienia[/b]
Jak w tytule + to na co głosować?
Czy to tak celowo?
Pozdrowienia[/b]
robin_k
wydzielilem z Głosowanie - temat - Noc - do zakonczenia ankiety nie mozna tam nic pisac, tylko oddajemy glosy
na ta chwile widac wszystkie zdjecia (troche dlugo sie laduja)
jesli czegos nie ma to moze byc to awaria zewnetrzengo serwera (bo czesc osob podaje linki do zdjec na innych serwerach) lub tez wina autora ktory sam skasowal wlasne zdjecie (poprzez Panel kontrolny załączników)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
acha jesli uzywasz Firefoxa i jakies wtyczki typu AdBlock to je wylacz...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeronimo, zdjęcia poleciały chyba na księżyc. Nic nie kasowałem, nic nie usuwałem, mam IE 6.1 i do wczoraj było dobrze.
Proszę o zmianę linku do mojego zdjęcia z głosowania, na link do serwera zewnętrznego bo serwer zewnętrzny działa:
http://... Jeronimo: ciach ciach
Chyba większość zdjęć się nie wyświetla....![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Używam FF, mam NoScript i Adblock włączone i wszystko wyświetlało się, nawet zagłosowałem, a co!Zamieszczone przez Jeronimo
Chyba problem gdzie indziej.
teraz juz jest oki!
tak sobie - glosno - mysle...
moze zdjecia do nastepnych ankiet pomniejszać do 800px (dłuższy bok) i wrzucac bezposrednio na serwer,
a nie tak jak jest teraz ze zdjecia sa wczytywane z roznych zrodel!
Przynajmniej ankieta bedzie sie szybciej wczytywala bo niektorzy nadal wala wielkie zdjecia (ktore tez maja troche kilo)!
No a jak ktos nie bedzie chcial zebym mu ingerowal w zdjecie (pomniejszal) to sam bedzie musial przygotowac rozmiar i bedzie porzadek.
Co o tym sadzicie?
Jak w temacie + głos oddany.
Podzielcie następnym razem na kategorie kolor i czarno-białe.
Co do wczytywania się zdjęć to strasznie to trwa niech admin trochę podziała w php, a jak nie wie bo korzysta z gotowego portalu to niech odda głos na jakieś zdjęcie. Będzie prościej i sie nie namęczy.
leć i łap coś w obiektyw byle nie teściową
![]()
Hejka
robin_k
A to teraz nie ma limitu wstawianego pliku? Jeronimo, ale chyba jest tak, że najdłużej wczytują się zdjęcia te wrzucone na serwer, więc następnym razem raczej nie skorzystam właśnie z serwera tylko użyję jakiejś swojej alternatywy.Zamieszczone przez Jeronimo
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3