OT: krcze zdjęcia ok, ale napewno nie wybitne ;/ Widziałem dużo ciekawsze i to robione przez "amatorów"Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
OT: krcze zdjęcia ok, ale napewno nie wybitne ;/ Widziałem dużo ciekawsze i to robione przez "amatorów"Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
jaZamieszczone przez Olo2
pare slubow, jedno body, trzy szkla, jedna lampa, dwie karty, duzo baterii![]()
bo Ty Gary jesteś Debeściak . Nam to trzeba ze 3 body z autopilotem. (no może dla mnie)
Bałbym się iść z jednym aparatem. Albo zabezpieczyłbym sobie telefon do przyjaciela, albo chociaż jakąś małpkę zabrał z możliwością podłączenia systemowej lampy.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Robin102 robisz wesela? Sorki za wścibstwo, ale jakim cudem w takim razie Twoje body mają przebieg po 1500 klapnięć?![]()
Pozdrawiam Marek.
Olo2:
można iść z jednym aparatem, ale tak jak pisał gary: trzeba mieć duży nadmiar fazy. 2-3 zmiany do aparatu i ze 4 do lampy. karta powinna być 2x pojemniejsza niż myślisz że potrzebujesz. do 5 MPIX styknie 4GB (ORF) a do 8 powiedzmy 6GB.
takie realia: jeśli chcesz myśleć o kadrowaniu, to nie możesz martwić się fazą lub miejscem na karcie. zapomnij też o formacie JPEG.
z E-1 można chodzić, ale jakbym miał powiedzmy E-330 to myślałbym o zapasowym aparacie. nie ta klasa cenowa.
Olo, musisz mieć zewnętrzną lampę, bo bez tego kiszka.
oj troche za duzoZamieszczone przez KaarooL
obecnie chodze z 3,5GB i jest ok
do pary poszlo 481 klatek
rece opadaja
tysiac body...
tysiac GB..
pare lamp...
...
bo inaczej sie nie da robic zdjec![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Da się... ale osobiście nie wziąłbym fotografa, który maiałby przyjść tylko z jedną puszką - to jest zbyt ważny dzień, żeby dopuścić możliwość zepsucia czegoś.Zamieszczone przez Jeronimo
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.