Jak w temacie. Generalnie jest zasada że lepiej mieć sprzęt zdublowany, ale chciałbym wiedzieć jak to wygląda w praktyce. Jeśli zechcecie się podzielić oczywiście.![]()
Jak w temacie. Generalnie jest zasada że lepiej mieć sprzęt zdublowany, ale chciałbym wiedzieć jak to wygląda w praktyce. Jeśli zechcecie się podzielić oczywiście.![]()
Pozdrawiam Marek.
ja mam tylko 5 sztuk :P
kurcze dziwne pytanie... jesli masz nadmiar sprzetu i potrzebe focenia na zmiane szerokim katem oraz tele to mysle ze spokojnie dwa aparaty wystarcza....
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to czy są śmiałkowie, którzy chodzą z jednym?
Pozdrawiam Marek.
ja chodze z jednym.... i to jeszcze ZD 14-45mm i wale gniotyZamieszczone przez Olo2
![]()
To nie ma nic wspolnego ze smialoscia tylko raczej z finansamiWiekszosc osob ktore znam to wlasnie chodza z jednym body... i nie narzekaja
/EDIT
i fotografuje tylko znajomych sluby hihihi![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
To nie jest kwestia odwagi tylko funduszy ;p
Ja nie wybrałbym fotografa, który przyszwedłby tylko z jednym body![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wszystko forsa forsa i to po obu stronach....
jak masz duzo pieniedzy i chcesz fachowca to bierzesz taka osoba http://www.marcinmazur.pl/cennik.htm
jesli jednak liczysz kazdy grosz to bierzesz osobe ktorej podoba ci sie portfolio i masz to gdzies czy robi to 1 czy 10 aparatami bo interesuje cie koncowa cena oraz efekt.
/EDIT
widze ze niektorzy sie linkiem podniecili :P podalem go tylko po to zeby pokazac ceny (zreszta koncowka url'a na to wskazuje) nie ogladalem fotek tego pana i nie mam zamiaru, pozdro
[quote="Jeronimo"]ja chodze z jednym.... i to jeszcze ZD 14-45mm i wale gniotyZamieszczone przez Olo2
![]()
Gdybyś walił gnioty to byś nie chodził, bo kto by Cię wynajął. Pytam, bo zawsze omijałem reporterkę (a śluby to dość stresujące zajęcie), ale życie różne się toczy...
Pozdrawiam Marek.
Dla jednych moze byc stresem ale znam tez pare osoba ktore kochaja to robic. Mysle ze zadna odpowiedz ci nie pomoze... trzeba posmakowac tematu - wez aparat i w droge![]()
Oj wezmę, wezmę. Już mnie to nie minie. Może i ja polubię focić takie uroczystości?![]()
Pozdrawiam Marek.
Dwa słoiki lub ewentualna awaria jednego wymuszają posiadanie 2 puszek.Zamieszczone przez Olo2