obiecuję, że ostatnie
obiecuję, że ostatnie
5Dm3
bez takich mi tu żartówZamieszczone przez Mariusz M
![]()
![]()
było sobie życie
aja ja ja jajjjjj piekne miejsce... juz wiem na co teraz zbieram![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Witam
Wrzucaj, wrzucaj - nie wiem czy to coś z WB - bo kolory słoni za każdym razem są skrajnie inne - czy one tak kolorowo wyglądają ?
Oczywiście zdjęcia dla zwykłych smiertelników b. interesujące - czy 20 tys wystarczyło na tą wycieczkę?
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Wrzucaj, proszę. Jeśli nie mogę tam być, to miło popatrzeć.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Właśnie sprawdzałem 20k to dla dwóch osób i hotel, a tu dodatkow na miejscu wykupił dwie wycieczki, plus napiwki i inne...Zamieszczone przez john100
13k PLN za 2 tygodnie, all inclusive. Na tym można poprzestać.
Do tego - jak ktoś chce - koszt wycieczek+zakupy+napiwki.
Zamknelismy sie w 20k.
W przyszlym roku planujemy Tanzanje - chcemy wejść na Kilimandżaro, poza tym park Serengeti.....
PS Chcialbym zwrocic Waszą uwagę na jedną rzecz: słonie mają różne kolory, gdyż zdjęcia były robione w dwóch parkach. W jednym z niach (Tsavo East) pył z sawanny ma kolor tartej cegły. Słonie tarzają się w tym pyle - stąd ich kolor
Wrzuce jeszcze kilka, w tym jedno z wyprawy na delfiny.
5Dm3
Wreszcie któryś z kolegów mądrze wydał kasę przeznaczoną na obiektywy.
co do zdjeć to małpka z bananem jest świetna.
Ciekawe zdjęcia. Szczególnie Ken9, Ken17, Kenia28, Kenia32. Przemyslane kadry. Ciekawe warunki, takie rude zabarwienie słoni czy budynków.
Jak napisał Robin, dobrze wydane pieniądze - co widać
--
emc2
Moja zona również uważa, że kasa na wycieczke byla lepiej wydana niż na jakis wypasiowny obiektyw.
Choc po powrocie już ja prawie przekonalem do ZD 50-200mm i bede sie tego trzymal;>
Niestety nic juz nie wrzuce. Serwis mówi "Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (2 MB)"
5Dm3