5
5
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ja, tak jak ostatnich dwoch kolegow - 5.
4 bo w piątym niebo jest zwalone
zdecydowanie 4
samo życie
entuzjasta fotografi, gór, i żeglarstwa
E-1; ZD9-18; 14-54; 50-200; 50; FL36
4 najlepsza a wahałem się między 4 a 5 ale 4 na pierwszym miejscu jak dla mnie
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
5
JOJO
Dobra dosyć tego badania opini publicznej. Teraz proszę o wyjaśnienie. Łocochodzi w tym głosowaniu?? Co się okazało, jakie wnioski? Wszystko dobrze czy nie bardzo?
ps po cichu sympatyzuję z dwójką ale rozum podowiada dalej number fajf![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
cworte... kobieta w tej barwie zawsze dziala na wyobraznie a szczegolnie w szpagacie... lotnym. Masz dobry refleks.
Ok, już spieszę wyjaśnić o co mi chodziło. Otóż chcę wybrać jedną fotę do jednego konkursu. Nie będzie jurorów złożonych z miszczów świata, tyko głosować na foty będą tzw. zwykli ludzie. Czyli tacy jak my.
Mam wielkie kłopoty z wyborem zdjęć. Np. w trzech konkursach Oly Rulez moje foty nie dostały ANI JEDNEGO GŁOSU!!!. W końcu w desperacji do PORTRETU wysłałem zdjęcie żula i nie wiedzieć czemu wygrałem. Do dziś nie wiem, dlaczego właśnie ta fota aż tak się spodobała.Jednym słowem gupi jezdem.
Dlaczego nie napisałem od razu o co chodzi? Uznałem, że jeśli zdradzę, że chodzi o ludyczny konkurs, to ludzie zaczną kombinować np. "fota nr 2 najbardziej mi się podoba, ale w takim otwartym konkursie ludziska lubią inne foty. Dlatego polecę 5. Koleś będzie miał większe szanse".
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich!!!
co ty, chlopie?! nie dawaj piatki.. daj czworke, koniecznie z tamtym tytulem i koko dzambo i do przodu.
wszyscy zartowali o tej piatce. co ty..