Tak to pawda, ale 400D , prawie tyle samo kosztuje, a ti masz nowość i 10mpx
Patrząc w ten sposób, to weź E-500 wtedy styknie. natomiast E-400 jak zdejmiesz obiektyw to schowasz w kieszeni marynarki![]()
Tak to pawda, ale 400D , prawie tyle samo kosztuje, a ti masz nowość i 10mpx
Patrząc w ten sposób, to weź E-500 wtedy styknie. natomiast E-400 jak zdejmiesz obiektyw to schowasz w kieszeni marynarki![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
hahaZamieszczone przez zibi1303
![]()
Ja mam Olka i za 4 tys. można na prawdę dużo kombinować w tym systemie. Niedługo E-xxx wyjdzie to E-400 spadnie z ceną.![]()
pozdrawiam![]()
Zamieszczone przez Yx
Jakie światłoNie pisz głupot, ZD35-100 po założeniu EC-14 trzeba przymknąć do F4
Tak jak E400 z ZD300 czyli bez bóluZamieszczone przez Yx
![]()
http://img247.imageshack.us/img247/6587/pa272285yl3.jpg
hehe![]()
ec-14 aż tyle światła zabiera?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Pare zdjęć z E400 z mojego tripa.
https://galeria.olympusclub.pl/thumbnails.php?album=143
Olympus E 400. ZUIKO DIGITAL 14-42 i 40-150, CompactFlash Cheetah III x133 2 GB
Fajne toZamieszczone przez Kapitan KloSs
Może napiszesz coś więcej o tym jak sprawował się E400Zamieszczone przez Kapitan KloSs
![]()
Więc jak pisałem wyżej. Jestem szczęśliwym posiadaczem E-400. Aparacik sprawował się dobrze. Zapoznawałem się z nim w samolocie. Robiłem sobie zdjęcia chmurek itp. Bawiłem się obiektywem itp... Gdy już dotarłem na miejsce, poszedłem się przejść po mieście. Robiłem zdjęcia budynków i itp. Zdjęcia robi się nim naprawdę fajnie, jest szybki, dobry wizjerek, dobrze leży w łapie Jedynym minusem tego aparatu jest bateria, która trzyma na ok. 270 zdjęć. nie wiem co mogę napisać. Zapytajcie poprostu.Zamieszczone przez celebrity plus
270 zdjec to nieduzo. Jak poziom szumow? Akceptowalny? Przeszkadza? Z tego co czytale i z sampli ktore widzialem wynika, ze szumy sa duze. A jakie jest twoje odczucie?
Mam 1370 zdjęć już z tego aparatu i nie widziałem szumów. Poziom akceptowalny.Zamieszczone przez suchar