Dawno mnie nie było od kiedy zdradziłem oly-egodla camunia, powód, brak porządnego (czytaj za ludzką kasę) tele w systemie, poniżej tylko i specjalnie dla Was chłopcy "birkut" czyli orzeł bielik
. Pozdrawiam Was i obiecuję wpadać częściej...
Dawno mnie nie było od kiedy zdradziłem oly-egodla camunia, powód, brak porządnego (czytaj za ludzką kasę) tele w systemie, poniżej tylko i specjalnie dla Was chłopcy "birkut" czyli orzeł bielik
. Pozdrawiam Was i obiecuję wpadać częściej...
Pozdrowionka
Świetne foty. Nie znam się na foceniu ptaków, ale domyślam się, że podejście bielika to nie lada sztuka. Napisz coś o "bekstejdżu" tych fotografii.
O ranyyy... Wrzuciłbyś je na FP - ostatnio było tam kilka serii z bielikami ale dawno nie widziałam takich dobrych. Świetnie uchwycony ten ostatni![]()
Agapiet, FP musi poczekać, te zdjęcia to zapowiedź pewnego cyklu, który opublikuje za jakiś czas..., Rafał, tego typu fotografia to oprócz sprzętu oczywiście, upór, budowa czatowni w odpowiednim miejscu, wielogodzinne oczekiwania (łącznie np z sikaniem do butelki![]()
wyjście mogło by spowodować klęskę...) lokalizacja miejsca występowania, itd.
Pozdrowionka
Podziewiam takich ludzi jak ty.Zamieszczone przez nex
Co to jest FP?
Rafał to forum fotoprzyrodników (fotografia-przyrodnicza.art.pl) polecam zwłaszcza galerię, jest co pooglądać...
Pozdrowionka
Tu dla chętnych: Fotografia Przyrodnicza.
Samo oglądanie tamtych zdjęć to świetna szkoła techniki.
A tu jeszcze ciekawostka-żarcik pokazująca jak czasem foto-przyrodnicy się poświęcają (nie moje zdjęcie):
żałuję, że mnie nigdy nie będzie stać na takie poświęcenie ;p
edit: swoją drogą dzięki za link do FP...coś wspaniałego
.
Chodząc w upalne dni szczelnie opatulony, szukałbyś zapewne ochłody...![]()