Temat w OlyRulez został zarzucony, zdjęć na forum niewiele. Postanowiłam więc pozostawić jakiś ślad po właśnie minionym Dniu.
Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło.
Temat w OlyRulez został zarzucony, zdjęć na forum niewiele. Postanowiłam więc pozostawić jakiś ślad po właśnie minionym Dniu.
Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło.
Agam fajna fotka. Ja nie umiem jeszcze, tak dobrze wycinać
szkoda, że taka mała, bo nie można jej lepiej zobaczyć
/*...................*/
/* ...........................*/
Czy inspirowane tym?
Zdjęcie średnie, a podpis moim zdaniem absolutnie naganny. I kompletnie nie na miejscu.
Lgrabun, napis ściągnięty z innego nagrobka - nie mój wymysł.
Jakie to ma znaczenie? W kontekście tego nagrobka i dat na nim umieszczonych ten napis jest w moim odczuciu co najmniej niesmaczny.Zamieszczone przez agapiet
Ma takie znaczenie, że napis znalazł się na innym nagrobku dziecka i dla jego bliskich nie był niesmaczny. Nie chciałam aby dyskusja w tym wątku szła w tym kierunku, temat bolesny, myślałam że wszystko jest jasne bez słów![]()
Witam
Odchodząc od samej fotki - ten tekst, nawet jeżeli chodzi o dziecko jest jakiś ciężki, nieprzyswajalny, niezrozumiały - jednak nie można tego komentować, ponieważ osoby które go tam zamieściły zrobiły to z pełną świadomością i tylko one znają jego sens.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Aga, napis faktycznie jest nie na miejscu. Prymitywny. Może skutecznie zniechęcić do oceniania zdjęcia.