...
...
hm, hm, kolory rzeczywiscie ladne.....................
No liść. Widzę. I o co chodzi?![]()
Głównie o kolory, oczywiście nie mam co się z Tobą równać, ale fotkę wrzucić mogę...
Pozdr
Pewnie. Foty wrzucać można, a nawet trzeba. W końcu chyba wszyscy robimy to po to, by się czegoś nowego nauczyć.Zamieszczone przez Michal_4
Pozdr.
Czekam na kolejne foty.
R.
dobre jakościowo ,nieźle wyostrzone ,ciekawe kolory
pzd
Możesz. Pytanie: po co?Zamieszczone przez Michal_4
Zdjęcie nudne, nieciekawe, nie podoba się nikomu poza autorem. Nie wrzucając nam oszczędzisz przepustowość łącz internetowych. Mówię poważnie.
igrabun nie bądź chamem kazdy ma prawo umieszczac fotki, ty nie mow za wszystkich bo znasz opinie na razie kilku osób i wcale nie sa one tylko negatywne, mam nadzieje ze jest ci wstyd a jesli nie to współczuję
Umieszczać fotki trzeba, choćby po to, by dowiedzieć, że są kiepskie. Autor nie ma dystansu do swojego dzieła (lub "dzieła") i często nie jest w stanie sam ocenić foty. Nikt nie jest od razu genialny i po to istnieją takie fora dyskusyjne jak nasze, żeby się uczyć.
Dokadnie. Większość z nas ma na swoim koncie jakieś gnioty. Gdyby nie opinie i oceny, do dziś trwałabym w błogim samouwielbieniu. Poddawanie zdjęć ocenie to świetny sposób na naukę i samodoskonalenie.![]()