Jeszcze moment musisz poczekać, żeby tylko listonosze znowu nie strajkowali![]()
Jeszcze moment musisz poczekać, żeby tylko listonosze znowu nie strajkowali![]()
Święta idą.... paczki będą dłużej szły.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Jak temat nie ruszy do połowy tygodnia, to nie widzę szans aby dostać EP2 przed Świętami![]()
E - trójka plus trochę Z - coś tam...
to załapięsię na te muszle?
bo jak nie to łykam tą:
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/1607
(opłaca się?).
właśnie zgubiłem gumę z EP-2 - to taka drobna przestroga - jej sterczące gabaryty świetnie sprawdzają się przy samoistnym ściąganiu - czego niestety mnie nauczyło dopiero doświadczenie.. więc nie szwendajcie się z aparatem zawieszonym na ramieniu zbyt intensywnie, albo zabezpieczcie jakoś własne EP-2
Zabezpieczymy, tylko najpierw musimy ją mieć.![]()
Pozdrawiam Marek.
Szkoda, że ciągle nic nie wiadomo.
ogólnie EP-2 uważam za mocno przereklamowaną.. mimo rozmiarów - jest uniwersalna dla lewego i prawego oka co jest kompromisem.. mnie lewo-ocznemu (avatar to zmyła) nadal światło przebłyskiwało.. 5 min zabawy i zrobiłem własną osłonkę - wykorzystując EP-1, EP-2 nie podskoczy - a i jak zgubię to nie będzie mi bardzo szkoda bo materiału na następne w domu mam pod dostatkiem.. może z czasem i walory estetyczne sięgną efektywności jaką uzyskałem - ale na razie nie specjalnie mnie to przeszkadza..
Pozdrawiam wszystkich wyczekujących na EP-2![]()
LubMich może coś zdradzisz. Umilimy sobie oczekiwanie.![]()
Pozdrawiam Marek.
gumę mam z dętki rowerowej.. fantastycznie mięciutka i delikadnakształt jeszcze odrobinkę dopracuje i postaram się zrobić jakieś zdjęcie (potrzebuje drugiego aparatu, żeby pokazać jak to z E1 się prezentuje)
profil zrobiłem nacinając i zszywając odpowiednie boki.. ciężko opisać - zrobię fotę będzie wszystko jasne..
[edit]
szybkie dwa zdjęcia:
to jest prototyp- więc kształt jest testowy i będzie jeszcze zmieniony - ale efekt już widzę całkiem niezły..