Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 151

Wątek: Szukamy chętnych na muszlę oczną EP-2 do E-1

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez P
    Powiedzcie mi, drodzy przyjaciele, czy tylko ja mam zdeformowaną czaszkę, czy też może wszystkim Wam z założoną EP-2 wpada światło z dołu po skosie?
    myślę, że to trochę kwestia przyzwyczajenia. trochę inaczej się patrzy w wizjer z ep-1 a trochę inaczej z ep-2 [tak mi się zdaje]. w ciągu pierwszych kilku dni z ep-2 byłem trochę zawiedziony, spodziewałem się chyba nie wiadomo czego. potem nauczyłem się trochę innego patrzenia w wizjer i już było dużo lepiej. teraz tylko jak sobie zapalę żarówkę przy głowie centralnie to coś tam wpada przez jakieś szczeliny do środka
    .

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    RE: Dzisiaj doszła do mnie EP-2 ---dzięki także za dodatki ---pozdrawiam serdecznie

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Łodzi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Hmm.... a ja wciąż czekam......

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Łodzi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Przesyłkę otrzymałem, dziękuję za dodatki. Pozdrawiam!

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Muszla EP-2

Ku przestrodze. Zgubiłem przedwczoraj muszlę oczną EP-2. Aparat miałem przewieszony, że tak powiem, "po przekątnej": przez prawe ramię i pod lewą ręką. Wisiał na plecach, tak abym mógł się swobodnie pochylać, oraz mieć obie ręce wolne. Kiedy zdejmowałem go z powrotem z pleców musiałem zachaczyć muszlą o kutrkę lub kaptur co spowodowało spontaniczne samozdjęcie wspomnianej muszli z bagnetu. Zguba co prawda znalazła się leżąc bezbrona i sponiewierana w piachu, ale i tak potrzebuję nowej.

Może zaproponuję przy okazji nową akcję pt. Szukamy chętnych na muszlę oczną EP-2 do E-1? Może tym razem w komplecie z osłoną LCD?
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria

Re: Muszla EP-2

Cytat Zamieszczone przez P
    Ku przestrodze. Zgubiłem przedwczoraj muszlę oczną EP-2. Aparat miałem przewieszony, że tak powiem, "po przekątnej": przez prawe ramię i pod lewą ręką. Wisiał na plecach, tak abym mógł się swobodnie pochylać, oraz mieć obie ręce wolne. Kiedy zdejmowałem go z powrotem z pleców musiałem zachaczyć muszlą o kutrkę lub kaptur co spowodowało spontaniczne samozdjęcie wspomnianej muszli z bagnetu. Zguba co prawda znalazła się leżąc bezbrona i sponiewierana w piachu, ale i tak potrzebuję nowej.
    Ja właśnie tak nie noszę z powodu muszli

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Ja też nie nosze tak, gdyz czuję wtedy ją na plecach - to dla mnie ostrzezenie, ze cos wystaje a lekkie zatrzaskowe wkrety nie sprawdzają sie jednak w takich warunkach, przewaznie wiec torba lub przewieszony na szyji na klatce ..;)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar LubMich
    Mieszka w
    Kraków/Gdańsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    juz pisalem o tym problemie - moja powedrowala daleko w swiat...

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    P:

w wakacje będę prawdopodobnie sprzedawał mojego E-1 oraz dwie sztuki EP-2. jedna będzie używana, bo mam ją założoną, druga czeka w szafie, nie używana, nie rozpakowana - leży tak jak przyszła... jak sprzedam E-1, to muszlę mogę puścić po kosztach (cena zakupu w tym wątku + wysyłka do mnie + wysyłka do chętnego).

p.s. z taką wielką gumą to na aparat uważam podwójnie, na plecach bym go nie wieszał...

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez LubMich
    juz pisalem o tym problemie - moja powedrowala daleko w swiat...
    Faktycznie, na ósmej stronie wątku, razem z opisem muszli Twojej konstrukcji. Sprawdza się?

Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    p.s. z taką wielką gumą to na aparat uważam podwójnie, na plecach bym go nie wieszał...
    Jak zwykle wszystko przez te dzieci Mimo wszysko czasem lepiej powiesić dziadka na plecach niż wyrżnąć obiektywem w jakiś hardware na placu zabaw...
    Nie chciałbyś puścić w Polskę zapasowej EP-2 już dziś?
    Pozdrawiam,
    Piotr.