Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ixus40

Mieszka w
    okolice N.Sącza
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

ixus40

witam. jestem posiadaczem sp-350 (nie do konca przekonanym czy szczesliwym)zaraz wyjasnie dlaczego.kupujac aparat nie miałem szczególnych wymagan bo potrafie uzywac tylko funkcji auto,chciałem zeby mozna nim było nakrecic filmik w dobrej rozdzielczosci i z dobra prędkoscia (oczywiscie zdawlem sobie sprawe ze to nie kamera),zeby był w miare poręczny .nie ukrywam ze przy zakupie kierowalem sie wyglądem aparatu, a ten mi sie spodobał i mial jeszcze wiele dodatkowych funkcji ktore moze kiedys zmobilizuja mnie chociaz w minimalnym stopniu do ich opanowania,wiec go kupiłem .pare dni temu pozwoliłem koledze zeby nim sie ''pobawił'' i to co uslyszalem ...ze w porownaniu z jego ixus 40 to jest wolny jak żołw , filmy to kreci ale w 20-to sekundowych sekwencjach a akumulatorki szybko siadają , nie wiedzialem co powiedziec :8 matryca ,stwierdził ze zupe lnie niepotrzebna ,reczne ustawienia ,dodatkowa lampa tez na nic bo i tak ni potrafie z tego korzystac .czy to oznacza ze ixus jest taki super.

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Re: ixus40

Cytat Zamieszczone przez piotrek7474
    czy to oznacza ze ixus jest taki super.
    Raczej, że fotograf jest mało super.

Mi kolega powiedział, że mam nie za duże mieszkanie. Jutro sobie chyba kupię nowe.

Mieszka w
    okolice N.Sącza
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Nie bardzo wiem, jak mam to rozumieć. Choziło mi o to, czy sp-350 rzeczywiście tak wolno zapisuje zdjęcia. Wiem, że to śmieszne co pisze, ale jestem zdesperowany i muszę jakimś porządnym argumentem przywalić już nie mojemu koledze. Proszę więc, jeśli to możliwe, o porównanie tych aparatów, żebym mógł uchodzić za znawcę Obiecuję, że następne moje pytania będą już dotyczyły bardziej konkrwtnych spraw. Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Powiedz mu, że nie może podłączyć zewnętrznej lampy flash. I że nie ma gwintu na obiektywie.

W ogóle IXUS to zabawka, a SP-350 o dwie klasy lepszy, można już powiedzieć, aparat fotograficzny.

I zajrzyj sobie tu:

http://www.dpreview.com/reviews/comp..._s300&show=all

Mieszka w
    okolice N.Sącza
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Wielkie dzięki. Sory za kłopot, ale co mi się będzie jakiś Conan wymądżał

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów