ZAPRASZAM DO GALERII
DODAŁEM CAŁĄ SERIĘ
ZAPRASZAM DO GALERII
DODAŁEM CAŁĄ SERIĘ
byłem, skomentowałem, oceniłem choć skala ocen ma kiepską rozpiętość jak dla mnie.
Seria rewelacyjna, nr 5 mi zupełnie nie podeszło ale uleczył nr 8 najlepszy z serii ( w razie jak pomyliłem nr-y to chodzi o fotki z łokciem i ustami ).
Podoba mi się ziarno nawet jesli generowane sztucznie. Po to mamy w końcu erę cyfry i programów. Kiedyś był do tego ( dalej jest ) odpowiedni film i godziny w ciemni z odczynnikami.
Poetyczne przedstawienie tez jest w porządku choć ja do tych "wrażliwych" pewnie bym się nie zaliczył i raczej ze sceptycyzmem patrzę na tego typu sztukę. Ty mnie przekonałeś w 100%.
Brawo.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Magus, zdjęcia wykonane przez Ciebie zawsze uważałem za jedne z lepszych (jak nie najlepszych) fotek z dziedziny aktu i portretu. A to przecież niełatwa dziedzina. Jak dla mnie fotki są rewelacyjne.
Gratuluje i zazdroszczę wiedzy, umiejętności oraz pomysłu.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Gratuluję wrażliwości, umiejętności, wyczucia, smaku, kultury, techniki, operowania światłem, subtelności, modelki. Naprawdę robią te zdjęcia wrażenie. Nic dodać, nic ująć. To miło, że mamy na forum "gościa" z takimi zaletami jak powyżej.
Kłaniam się![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dla mnie jeden numer jeden. Akt. Konkret. I gratuluję ziarna.
Pozdrawiam. Dariusz Żak
...i absolutnie urocze pieprzyki.
Pozdrawiam. Dariusz Żak
Bardzo fajne zdjecia, no i nie boisz sie szumu!
Czesc.ch.
Magus a ja ci nic nie zazdroszcze, wspolczuje wrecz, bo kazda nastepna fotka (seria) MUSI byc lepsza od poprzedniej :P
Sam ustawiles sobie tak wysoko poprzeczke i zycze ci abys przeskoczyl następną !
...był Olek jest A6000
Koledzy - bardzo mi miło - lejecie miód na moje serce
Zaprezentuje kilka innych serii również, może się spodobają.
Szkoda troszkę, że oceny w Galeri nie pokrywają się z optymistycznym tonem komentarzy z wątku, ale to nic strasznego, bo nie dla ocen zdjęcia tu wstawiam - chcę pokazać, że dziadkiem E-1 da się coś wykombinować
Szkoda mi mojego ulubionego, nidocenionego zdjęcia:
https://galeria.olympusclub.pl/displ...album=12&pos=3
;(
Mi też bardzo podoba się ta seria. M.in. ze względu na dobry efekt "ziarnistości" faktury, choć zaznaczyć tu muszę, że nie należę do osób, które chwalą olympusowski szum.
Full speed ahead!