Miałem na mysli to ,że wszedzie witać X poprostukratek kartki nie brałem po uwagę. Tak jakos w głowie zaświtał taki pomysł i postanowiłem go zrealizować
dzieki i pozdro
Miałem na mysli to ,że wszedzie witać X poprostukratek kartki nie brałem po uwagę. Tak jakos w głowie zaświtał taki pomysł i postanowiłem go zrealizować
dzieki i pozdro
jakby WB nie wydolił ,perspektywa OK
Sorki za głupie pytanie ale co znaczy "WB"?
Ostatnia fota lepsiejsza od poprzednich. Gość, który grał kółkami, jest debilem.
No bo to ja grałemspecjalnie na podrzeby zdjęcia
![]()
Pozdr
To chyba pierwszy raz grałeś w kółko i krzyżyk.Zamieszczone przez thethomson
![]()
Nie no jeszcze kiedyś tam za młodu z dziadziempoginałem ostro ale z wprawy wyszedłem chyba
, zreszta za skomplikowane to dla mnie
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdr
Proszę o ocenę tejże próby
Pozdr
thethompson,
Jakos nie kojarze twoich fotek z abstrakcja, gra kólko i krzyzyk jest gra, kubek jest kubek, ręka jest ręka, etykietka jest etykietka - bardzo konkretna przedmioty. W zaden sosob te przedmioty nie wywoluja u mnie wedrowki mysli ku ieznanym przestrzeniom ani nie widze na nich metafor, ani ie widze w nich odniesien do innej interpretacji poza tą, że to sa próby zdjęciowe. Moze bys wyjasnil, dlaczego w ten sposob zatytulowales swoj cykl.
Pzdr, TJ
Chcesz zrobić dobrą abstrakcję? Proponuję Ci stronę Jackson Pollock. Spróbuj się pobawić![]()