dziwne ile osob nie lubi fotek kocich, ja tez nie lubie![]()
dziwne ile osob nie lubi fotek kocich, ja tez nie lubie![]()
hmm, powiem tak, wcale nie dziwneZamieszczone przez nib
Coraz mniej ludzi wychowuje się ze zwierzętami i je nie rozumie. Lepiej oni rozumieją język HTML'a niż szczeknięcie psa. Smutne to ale prawdziwe. Często się jednak uważają z a znawców. Sam to obserwuje od lat.
To taka dywagacja.
Nie wiem jak jest w twoim przypadku, ale twoje słowa to stereotyp powtarzany jeden za drugim...... Powiem ci tylko, że kot potrafi być wierny jak pies. W zasadzie to dotyczy każdego gatunku prawie.
/*...................*/
/* ...........................*/
No wreszcie teraz wiem jak sie pozbyć tych schodków na monitorze. Zupełnie inaczej to wygląda. Podobają mi sie te kocie foty.
A ja koty lubię tylko nie w domu.
ZIBI a może to ten łobuz zakrada Ci się do Twoich rybek ???
Bo dla mnie kilka z sadzyka podkradł i go przyłapałem na gorącym uczynku.
![]()
Hehe, moje są bezpieczne w akwariumZamieszczone przez robin102
. Choć miałem pięknego kota wcześniej ale mi padł dwa lata temu. Ten to był prawdziwy władca i myśliwy
. Umiał polować na ptaki i ryby w rzece no i był znacznie większy niż ten szarak. Nie mniej bardzo podobnego do tego na Twoim zdjęciu ma mój kolega
.
Co do kotów to powiem Ci tylko, że pomogłem kiedyś kotce jak się okociła (była półdzika) i tak się do mnie przywiązała, że chodziła za mną wszędzie. Raz przeszliśmy przez strumień 2m szeroki i ok 1m głęboki i wyobraź sobie że kotka przepłynęła to i poszła dalej za nami.....
Tylko ten jeden raz w życiu widziałem jak kot pływa![]()
/*...................*/
/* ...........................*/