Skorzystałem z aukcji innego allegrowicza. Jak folia spełni pokładane w niej nadzieje to mogę podać namiar na tego sprzedawcę (na razie czekam na przesyłkę).
Dlaczego nigdzie nie ma folii Zorin ?
Dzięki za info
Skorzystałem z aukcji innego allegrowicza. Jak folia spełni pokładane w niej nadzieje to mogę podać namiar na tego sprzedawcę (na razie czekam na przesyłkę).
Dlaczego nigdzie nie ma folii Zorin ?
Dzięki za info
c-7070
Bardzo trudno nakleić folię w taki sposób aby efekt końcowy zadowolił użytkownika. Poddałem się i zamówiłem osłonkę.
Jest odrobinę tańsza od proponowanej na 1 stronie.
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/6199
c-7070
matzone: czy ta osłonka pasuje też do e-300? nie wiem jakie są miedzy nimi różnice, dlatego pytam
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
No tak... mogłem się spodziewać, że są dedykowane. Dzięki wielkie.
Dzisiaj do mnie przyszła, czy raczej przybyła pocztą folia bezklejowa z allegro, zaraz ją będę "montować"ale na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo dobrze, nic nie musiałam sama przycinać - podaje się model aparatu i tną na wymiar - w paczusce są 2 x folia + takie "cuś" z filcu do wygładzenia - na pewno plusem jest brak kleju
aha kupiłam u tej Pani:
http://www.allegro.pl/show_user.php?...e=fb_recvd_pos
O, też tam kupowałamNie dostałam ściereczki, foch.
Wstyd się przyznać, mam ją już jakiś czas, ale nie przykleiłam jeszcze... Nie umiem tego ładnie przyciąć :/
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Mam już tą folię na aparacie... i parę uwag dla tych co nie mają, a mieć chcą...
1. nakładanie to praca raczej dla cierpliwych - ja do takich osób nie należę![]()
2. folię trzeba porządnie zmoczyć, a nie zwilżyć - inaczej liczba pęcherzyków będzie zbyt duża i nie da się ich wygładzić
3. nie polecam używać tego filcowego czegoś co dodają do wygładzania- strasznie się pruszy i w efekcie wszystko jest "w pyłku"
4. jak za 5 złotych to nie mogę jednak wybrzydzać
5. nie jest źle, trzyma się ładnie, tylko tak jak mówię - trzeba mocno zmoczyć, porządnie wyczyścić z pyłków lcd i robić to bez trzęsących się łap i wyjdzie
6. mi się udało za... 5 razem![]()
7. nie deformuje obrazu i praktycznie jej nie widać, no i co najważniejsze - nie ma kleju![]()
oj z tymi foliami z alledrogo to trzeba uważać też, mi przysłano takie coś za 3 zł co prawda :] obciołem, i przy próbie odklejania nastąpił problem nie wiem czego to wina (może klej stary) ale trzebabyło włozyć sporo siły aby odkleić właściwą folię od podkładu - widać było ewidentnie że coś nie tak klej zbielał czy cuś, ja myślac ze tak ma być - nałozyłem na ekranic według instrukcji i teraz mam bardoz ładny ekranic w kropeczki :] w sumie nie przeszkadzają ale też nie prezentują sie za ładnie - a szkoda.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8