Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: Folia na lcd E330

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Polecam bezklejową folie!!! Trzyma sie super i dobrze przez nią widać. Prawdę mówiąc, to już zapomnialem, ze jest naklejona na LCD
    Co zas do osłony z plastyku, to wydaje mi sie, ze moze byc mniej poreczna, ale tu niech wypowiedzą sie jej użytkownicy.
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

| OlyJedi Awatar yac
    Mieszka w
    k/3M
    Siła reputacji
    289
    Moja galeria
    Mam tą plastikową osłonę i faktycznie czasem jest to wnerwiające, jak się chce coś sprawdzić na ekranie.Parę razy zachaczyłem i zleciała -raz się reozleciała,aleprzycisnąłem i dalej trzyma.Ale trzeba uważać-pewnego razu chciałem szybko coś pstryknąc i mało bym sobie tej otwartej klapy w oko nie wsadził.Teraz jak nie muszę to nie otwieram. I jeszcze jedno-kupowałem na allegro i nie jest idealnie spasowana- mogła by być o 1mm węższa
    yac

| OlyJedi
    Mieszka w
    Biała Podlaska
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yac
    Mam tą plastikową osłonę i faktycznie czasem jest to wnerwiające, jak się chce coś sprawdzić na ekranie.Parę razy zachaczyłem i zleciała -raz się reozleciała,aleprzycisnąłem i dalej trzyma.Ale trzeba uważać-pewnego razu chciałem szybko coś pstryknąc i mało bym sobie tej otwartej klapy w oko nie wsadził.Teraz jak nie muszę to nie otwieram. I jeszcze jedno-kupowałem na allegro i nie jest idealnie spasowana- mogła by być o 1mm węższa
    yac
    moja też z allegro ale raczej pasuje dość dobrze , a co do ostrożności focenia z otwartą osłonka to masz rację można sobie wydłubać oko.
    330 ma podgląd na żywo wiec można czasami kadrować poprzez wyświetlacz a osłonka poprawia widocznośc szczególnie na słońcu ( stwarza cień ) .

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    72
    Moja galeria
    A po co tam jest potrzebna ta klapka z czarnego plastiku, skoro na lcd jest założony dodatkowy ochronny ekranik ?

Jeżeli miałbym wybierać, to stawiam osłonkę z plastiku nad tę foliową. Ale osłonkę plastikową przeźroczystą, bez tej klapki.

| OlyJedi Awatar yac
    Mieszka w
    k/3M
    Siła reputacji
    289
    Moja galeria
    Salvadhor - klapkę można zjąć

| OlyJedi Awatar Largo
    Mieszka w
    Słupca
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Miałem napisać jak już będę używał tej osłonki w praktyce. no i pisze. Mi się ona podoba. Jak nie potrzebuje jej używać to można ją szybko zdjąć, a przy ostrym świetle bardzo pomaga w oglądaniu ekranika. W robieniu zdjęc mi nie przeszkadza, bo mam przecież wizjer, którego głównie używam. Ogólnie polecam. Ja swoją kupiłem na allegro w sklepie FOXFOTO , nick z allegro to chyba guni01 czy coś takiego. Jak by ktoś był zainteresowany to mogę sprawdzić, bo teraz nie pamiętam. Acha, co może Was zainteresować - dałem za nią 45zł plus 7 zł koszt przesyłki. Pasuje chyba do wszystkich Olympusów z ekranem 2,5" do mojego e-510 napewno
    Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło...
    www.adamkrol.com

| OlyJedi
    Mieszka w
    Podkarpackie
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Polecam folie od tego gościa http://allegro.pl/item227084294_best...500_bonus.html ma praktycznie do kazdego aparatu.
    Z własnego doświadczenia lepiej oceniam folię elektrostatyczną ( lepsza przejrzystość ale wystarcza na max. 12 mies intensywnego użytkowania ) z klejem nie polecam ( może i trwalsza ale trudna w aplikacji i ten podkład klejowy nie do końca taki bezbarwny jak zapeniają sprzedawcy ). Polecany przeze mnie koleś jest ok, nawet jak coś nie pasuje o 0,5mm albo ktoś źle przykleił za "bóg zapłać" wysyła dobry jakosciowo towar jeszcze raz !!!