No cóż...jak to się tutaj mówi? Że za dobre żeby komentować?![]()
3.
1. ma jakis swoj ciemny tajemniczy klimacikmoze troche IMHO ciachnalbym nad glowa...
2. fajne, tylko jakos mam wrazenie ze oczka przymrozone ... tylko nie wiem czy to wada czy plus (tak czy owak skupic sie na tym mozna)
3. szkoda ze tak pojechales z ta GO... reka przydalaby sie troche bardziej ostra! No ale tak poza tym rewelacja! super mina +++
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
2 i 3 podobają mi sie . Jedynka jakś za "przytłaczajaca". Na 3 moze ciut za mala GO , ale za to fajny choć klasyczny kadr.
Eeeee, "za dobre" to z pewnością nie są. Ale na pewno są niezłe. Ujęcie pierwsze oddaje oryginalny klimat.
Czy chłopiec nie spędza za dużo czasu przed komputerem?
A jak dla mnie trojeczka super ekstra. I ostrosc mi sie podoba taka jaka jest.
trójka znakomita!
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Dzięki za komentarze. A chłopiec faktycznie chyba już sobie nie wyobraża życia bez komputera. Ale jak ja siebie pamiętam za tamtych lat to było to samo.![]()
WG: no ja te zdjecia juz widzialem, ale nie bylem w stanie sie do nich ustosunkowac. dzis mam wiecej czasu. yyy.. na 1 gdyby osoba miala za glowa wiecej jasnego, aby wlosy nie zlaly sie z tlem w tym miejscu - wtedy tak - nikt by w tym watku sie nieodezwal![]()
do nr 2 nie umiem sie przyczepic. idealnie wywazyles plamy na zdjeciu, ze ladnie ta byzia lezy w rameczcce.
nr 3, jakim obiektywem robiles? sorry za wscipskosc. mam wrazenie, ze to nie jakis digital?
reka faktycznie, jakby nie nalezala do chlopca.
w tle daleko jakas ciemna rura od odkurzacza sprawia wrazenie prawej strony ekranu laptopa i przez to chyba troche koslawi odbior. (ma tak tez ktos??)
pamietasz, czy to nie jest aby szklanka coca-cola?
To gitara jest ślepaku.Zamieszczone przez dka
![]()
![]()
![]()
Trójka mi się najbardziej podoba. Twarz oświetlone ekranem kompa, nieprawdaż?